Kalıcı Mutluluğu Aramak Yerine Memnun Olmayı Öğrenin

Kalıcı Mutluluğu Aramak Yerine Memnun Olmayı Öğrenin

Tarihler: 21 Şubat 2017 Salı ~ 21 Şubat 2017 Salı Saat 15:00

Yer: Akasya Acıbadem

Adres: Çecen Sok Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 325 03 72

Web: http://www.ak-asya.com.tr/

E Posta: info@akasyaacibadem.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2017 ~ Şub 21, 2017

Kalıcı mutluluğu yaratmak neredeyse imkansızken, neden tüm kadim temel öğretiler kalıcı mutluluğu arar? Akademisyen ve eğitmen Doç. Dr. Ufuk Çakmakçı, 22 Şubat Çarşamba günü saat 15.00’te Akasya Sohbetleri’ndeki söyleşisinde bu sorunun yanıtını arayacak ve kalıcı mutluluk yerine memnun olmayı öğrenmenin yollarını tartışacak.

Her ay birbirinden zengin etkinliklerle ziyaretçilerine dolu bir program sunan Akasya, bu sefer Doç. Dr. Ufuk Çakmakçı’yı ağırlıyor. Uluslararası akreditasyona sahip bir Gestalt koçu olan, akademisyen ve eğitmen Ufuk Çakmakçı, Akasya’daki söyleşisinde bireyin mutluluğa dair değerlendirmelerini sorgulayacak.

Kalıcı mutluluğu isteme halinin köklerine doğru indiğimizde, zorlandığımız ve pek de bilmediğimiz bazı yaklaşım ve süreçlerle karşılaşırız. İşte bu noktada zihnin şimdiki zamanla olan ilişkisini anlamak ve burayı güçlendirmek en hayati konu olarak karşımıza çıkar. Peki, mutluluğu nasıl algılıyoruz? Kalıcı mutluluğu aramak yerine memnuniyet düzeyimizi tartışma noktasına nasıl geçebiliriz? Bu anlayışımızı nasıl güçlendirebiliriz? Doç. Dr. Ufuk Çakmakçı, 22 Şubat Çarşamba günü saat 15.00’te Akasya’da kendisini dinlemeye gelenlerle birlikte işte bu sorulara yanıt arayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT