Mario Levi ile Hafızamdaki İstanbul Renkleri Söyleşisi

Tarihler: 23 Aralık 2014 Salı ~ 23 Aralık 2014 Salı 19.00 - 20.00

Yer: Antonina Turizm

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: www.http://antoninaturizm.com/

Adres: Halaskargazi Cad. No:9/1 Şişli İstanbul

Telefon: 444 54 18

Faks: 0212 245 39 68

Web: www.http://antoninaturizm.com/

E Posta: info@antoninaturizm.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2014 ~ Ara 23, 2014

Antonina Turizm’in katkılarıyla Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde “Zorlu’da Kültür ve Sanat Söyleşileri” etkinlikleri, yazar Mario Levi ile açılıyor!

Türkiye’de ilk kez “Yazarlarla Edebiyat Turları”nı düzenleyen ve yenilikçi kültür projeleri ile dikkat çeken Antonina Turizm, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ev sahipliğinde yepyeni bir projeye daha imza atıyor. Bu projenin amacı, kent eğlence ve keyif konforunu bilgi ile pekiştirmek. Bu projenin en ilgi çeken tarafı ise katılımın tamamen ücretsiz oluşu.

“Zorlu’da Kültür ve Sanat Söyleşileri” isimli proje kapsamında, sanattan tarihe, coğrafyadan seyahate alanında uzman isimleri Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde ağırlanacak. Projenin ilk konuğu İstanbul aşığı ünlü yazar Mario Levi olacak.

“Hafızamdaki İstanbul Renkleri” isimli söyleşide ünlü yazar 1950’lerin İstanbul’unda Mario Levi adıyla doğmak, çocuk olmak, büyümek, erkek olmak, yazar olmak üzerine sorulara cevap verirken bir yandan da şehirle beraber dönüşen kişiliğine dair anekdotlar sunacak. Katılımın ücretsiz olacağı etkinlikte Mario Levi’nin “Mario Levi” olarak portresi ile beraber renklerini dillerini insanını ayırmadan kucaklayan bir şehir olarak İstanbul’un da portresini ünlü yazarın merceğinden görme şansınız olacak. “Mario Levi” söyleşi sonrasında dileyen okurlar için kitaplarını da imzalayacak.

Mario Levi rezervasyon için Tel No : 444 54 18
e-mail ile rezervasyon için : info@antoninaturizm.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT