Nâzım Hikmet’in İzinde: Suyun Şavkı

Nâzım Hikmet’in İzinde: Suyun Şavkı

Tarihler: 27 Şubat 2017 Pazartesi ~ 27 Şubat 2017 Pazartesi

Yer: Kameleon IMOGA Sanat Galerisi&Kafe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2017 ~ Şub 27, 2017

M. Melih Güneş’in Şubat ayında Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan yeni kitabı “Suyun Şavkı: Leipzig’de Bir Aile ve Nâzım Hikmet” kitabının yazılma hikayesini anlatacağı “Nâzım Hikmet’in İzinde: Suyun Şavkı” etkinliği, 27 Şubat Pazartesi günü, Şişhane’de bulunan Kameleon’da yapılacak.

Güneş, saat 18:30’da başlayacak olan etkinlikte 1950 yılında bir daha dönmemecesine doğup büyüdükleri topraklardan yurtdışına çıkmak zorunda kalan Hayk ve Anjel Açıkgöz’ün Samsun’dan başlayıp Leipzig’de sona eren yolculuğunu, ailenin Nâzım Hikmet’le ilk karşılaşmalarını ve kurdukları yakın ilişkiyi anlatacak. Kitapta yer alan bazı anı ve tanıklıkların Anjel Açıkgöz’ün görüntüleriyle sunulacağı etkinlikte ayrıca yine kitapta yer alan, Nâzım’ın daha önce hiç yayımlanmamış fotoğrafları da sergilenecek.

Geçtiğimiz yaz Leipzig’te Anjel Açıkgöz’le buluşması sonrasında onların tanıklıkları ve Hayk Açıkgöz’ün çektiği fotoğraflarla birlikte bu hikayeyi kitaplaştıran M. Melih Güneş, Şubat ayında Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan kitabını “Yalansız dolansız yaşayıp, hesapsız kitapsız bölüşüp, memleket hasretiyletiyle ömür sürmüşlere” ithaf etmişti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT