Örav Sohbetleri Eğitimci Yazar Dr. Hayal Köksal'ı Konuk Ediyor

Örav Sohbetleri Eğitimci Yazar Dr. Hayal Köksal'ı Konuk Ediyor

Tarihler: 23 Kasım 2017 Perşembe ~ 23 Kasım 2017 Perşembe 18:30 - 20:00

Yer: SALT Galata, Oditoryum

Adres: Bankalar Cad. No: 11, Karaköy Beyoğlu İstanbul

Web: http://saltonline.org/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2017 ~ Kas 23, 2017

Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen ÖRAV Sohbetleri’nin bu ayki konuğu “Hayalden Gerçeğe” isimli sunumuyla eğitim dünyasının önemli isimlerinden Dr. Hayal Köksal olacak.

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), Öğretmenler Günü kapsamında düzenleyeceği “ÖRAV Sohbetleri” etkinliğinde bu ay eğitimci ve yazar Dr. Hayal Köksal’ı ağırlıyor. Uzun yıllar İngilizce öğretmenliği yapan, 1997’den beri de Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde “Kalite ve Barış” odaklı pedagojik formasyon derslerinin yanı sıra Yeditepe, Bahçeşehir ve Yıldız Teknik üniversitelerinde de seçmeli dersler veren Dr. Köksal, “Hayalden Gerçeğe” konulu oturumuyla 23 Kasım Perşembe günü, saat 18.30 – 20.00 arasında SALT Galata’da dinleyicileriyle buluşacak.

Kendi yaşam felsefesini “yaşam boyu öğrencilik” olarak tanımlayan Dr. Köksal, yaşam felsefesinin öğretilerinin yanı sıra katılımcılarla “engellere takılmamak, engelleri aşmak” üzerine de konuşacak.

Dr. Hayal Köksal, 2011-2014 yılları arasında İngiltere’deki Kingston Üniversitesi’nde konuk öğretim üyesi olarak “İmece Halkaları Proje ve Eğitimleri” gerçekleştirdi. 1992 yılından bu yana “eğitimde nitelik iyileştirme” çalışmalarını yürütüyor. 2015 yılında 19 eğitimci ile birlikte Yenilikçi İmece Derneği’ni (YİMEDER) kurdu. Dr. Köksal ayrıca, İngilizce Eğitimi Derneği (İnged) Üyesi, Köy Enstitülerini Araştırma ve Eğitimi Geliştirme Derneği’nin Kurucu Eski Üyesi, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri İstanbul Şubesi Kurucu Üyesi ve İstanbul Şubesi Başkan Yardımcısı ve Öğretim Programları ve Öğretimi Derneği Üyesi olarak sivil toplumda aktif yer alıyor.

Ulusal projelerin yanında uluslararası eğitim çalışmalarıyla da tanınan Dr. Köksal, Kalite Okulları Merkezi’nin Türkiye ve Avrasya Merkezleri Direktörü, Güney Afrika’daki Gençlik Gelişim Konseyinin Türkiye Elçisi ve Projeler Etik ve Standartlar Komitesi üyesi, Hindistan’da 25 ülke temsilcisi tarafından kurulmuş olan “Toplam Kalite ve Eğitimde Mükemmellik Konseyi’nin (WCTQEE)” Türkiye Genel Direktörü ve 180 ülkenin içinde olduğu için bir iletişim ağı olan “Human Dignity and Humiliation Studies”in Küresel Danışmanlar Kurulu ve Eğitim grubu üyesi.

Çok sayıda ödülü de bulunan Dr. Köksal’ın ödülleri arasında Dr.Köksal; “2005 Türkiye Yenilikçi Kalkınma Fikirleri Ödülü”, “Eğitimde Kalite Lideri Ödülü”, “Nelum Silva Mükemmellik Ödülü”, “Helen Keller Mükemmellik Ödülü” ve “PC Bihari Mükemmellik Ödülü” bulunuyor.

23 Kasım Perşembe günü Öğretmenler Günü’ne özel olarak düzenlenecek ve kontenjan sınırı bulunan etkinliğe katılmak isteyenlerin, https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCksHJEBbB2QdT8GrqfULAtEmayzXyUofvthgk7zJyeHZ6Hg/viewform adresinden kayıt yaptırması gerekiyor. Ücretsiz olan etkinlikle ilgili detaylı bilgiye ise Öğretmen Akademisi Vakfı’nın 0212 514 90 40 numaralı telefon hattından ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT