Sanatçı Atölyeleri - Seçkin Pirim

Sanatçı Atölyeleri - Seçkin Pirim

Tarihler: 07 Aralık 2017 Perşembe ~ 07 Aralık 2017 Perşembe 16:00 - 18:00

Yer: İstanbul Modern

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Karaköy Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2017 ~ Ara 7, 2017

İstanbul Modern, Ülker’in sponsorluğunda gerçekleştirilen “Sizin Perşembeniz” Sanatçı Atölyeleri’nde katılımcıları sanatçılarla bir araya getirmeyi sürdürüyor. 7 Aralık’taki Sanatçı Atölyeleri’nin konuğu ise Seçkin Pirim…

Çalışmalarında gerçeklik, yanılsama, sınır, sınırsızlıklar, açıklık, kapalılık, aydınlık ve karanlık gibi zıt kavramlara odaklanarak algılarımızı sorgulamaya davet eden Seçkin Pirimin atölyesinde, katılımcılar sanatçının üretimlerinden esinlenerek sanatsal düzlemde derinliği araştırıyor. Kestikleri kağıtları belirli bir düzlemde yerleştirerek ilk bakışta iki boyutlu mu yoksa üç boyutlu mu, gerçek mi yoksa bir temsil mi olduğu anlaşılamayan, görsel denklemler kuruyorlar.

Ülker sponsorluğunda gerçekleştirilen “Sizin Perşembeniz” Sanatçı Atölyeleri; sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini katılımcılarla paylaştıkları atölye çalışmaları, kısa söyleşiler ve sanat uygulamalarından oluşuyor. Bu etkinliklerle ziyaretçilerini müzeyi, sanat yapıtlarını ve sanatsal üretim süreçlerini keşfetmeye davet eden İstanbul Modern, aynı zamanda sanatçıları tanıyarak, onlarla birlikte üretmenin kazandıracağı zengin deneyime kapı açıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT