Tuğba Yurt ve Doğukan Manço

Tarihler: 23 Kasım 2014 Pazar ~ 23 Kasım 2014 Pazar 15:30

Yer: İstanbul Optimum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2014 ~ Kas 23, 2014

Pop Müziğin parlayan yıldızlarından Tuğba Yurt, sevilen DJ Doğukan Manço ile İstanbul Optimum Outlet’te hayranlarına eşsiz bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. İkili, 23 Kasım Pazar günü düzenlenecek olan mini konser ve imza günü etkinliğinde İstanbul Optimum’da sevenleriyle buluşacak. Hayranlarıyla sohbet edip onlarla fotoğraf da çektirecek olan Tuğba Yurt ve Doğukan Manço’nun Mini Konser ve İmza Günü etkinliği, saat 15.30’da başlayacak.

Yaklaşık 4 yıldır kariyerini DJ’lik ve müzik prodüktörlüğü üzerine kuran Doğukan Manço, ikinci sigle’ı “Sakin Ol!”u son dönemin genç ve başarılı yorumcularından Tuğba Yurt’un performansı ile hazırladı. Listelere bomba gibi düşen şarkı, ikilinin olağanüstü performansıyla İstanbul Optimum’daki etkinliği izlemeye gelenleri de coşturacak.

Beste ve düzenlemesi ünlü müzisyen Gökhan Özen’e ait olan “Aşk Sanmışız” isimli parçasını da seslendirecek olan Tuğba Yurt, Doğukan Manço ile İstanbul’daki ilk AVM konserine de çıkmış olacak.

“Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla Optimum’lar, ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT