Dünyaca Ünlü Stratejist Türkiye'de

Dünyaca Ünlü Stratejist Türkiye'de

Tarihler: 24 Kasım 2017 Cuma ~ 24 Kasım 2017 Cuma

Yer: Fairmont Quasar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2017 ~ Kas 24, 2017

Türkiye’nin ve dünyanın en önemli işveren markalarını buluşturan People Make The Brand Konferansı’nın konuşmacıları arasında Universum Global’in Strateji Başkan Yardımcısı Richard Mosley de yer alıyor.

İnsan kaynakları, pazarlama ve iletişim dünyasını bir araya getiren, sektörün nabzını ve geleceğini belirleyen People Make The Brand konferansında işveren markasında uzmanlığı, sektörel araştırmaları ve verdiği konferanslarla dikkat çeken dünyaca ünlü isim Richard Mosley de yer alıyor. Dünyanın lider işveren markası araştırma şirketi Universum Global’in Strateji Başkan Yardımcısı olan Richard Mosley konferansta işe alım dünyasının ve işveren markasının geleceğini şekillendiren beş önemli trende ışık tutacak.

Konferansın merakla beklenen konuşmalarından birini yapacak olan Mosley, kalabalık kanallarda spesifik aday profillerini hedefleme sürecinde kullanılan “İlişkilendirilmiş İçerikler”i ele alacak ve ardından “Yapay Zeka”, “Sanal Gerçeklik”, “Sürükleyici Oyunlaştırma” ve “Tahmine Dayalı Analitik” araçlarından bahsedecek.

İşveren markası alanındaki gelişmelerin ve trendlerin yanı sıra yerli ve global pek çok işveren markasının stratejik yaklaşımlarının sunulacağı People Make The Brand Konferansı sektörün geleceğini belirleyen Y kuşağı ile gerçekleşen Universum İdeal İşveren Araştırması’nın sonuçlarının açıklanmasıyla da dikkat çekiyor.

Konferansın konuşmacıları arasında Vodafone Global İşe Alım Ve İşveren Markası Başkanı Catalina Schveninger, Borusan Holding CEO’su Agah Uğur, Garanti Bankası İnsan Kaynakları Koordinatörü Burak Yıldıran, Universum Stratejik Danışma Kurulu Başkanı Claudia Tattanelli, Universum Global Strateji Başkan Yardımcısı Richard Mosley yer alacak. Konferansın bu yıl da moderatörlüğünü Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan yürütecek.

Garanti Bankası’nın sponsorluğu ile Dinamo Danışmanlık tarafından düzenlenen People Make The Brand Konferansı 24 Kasım’da Fairmont Quasar İstanbul’da Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şirketlerinin insan kaynakları ve iletişim profesyonellerine ev sahipliği yapacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT