FMV Kültür Konferanslarının Ocak Ayı Konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı

FMV Kültür Konferanslarının Ocak Ayı Konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı

Tarihler: 18 Ocak 2017 Çarşamba ~ 18 Ocak 2017 Çarşamba 18:00

Yer: FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2017 ~ Oca 18, 2017

Prof. Dr. İlber Ortaylı “İmparatorlukların Çöküşü” başlıklı konferansıyla 18 Ocak’ta FMV Işık Okullarında tarih severlerle buluşacak.

Feyziye Mektepleri Vakfı’nın 2014 yılından beri düzenlediği Kültür Konferansları dizisinin bu yılki ilk konuğu ünlü tarih profesörü İlber Ortaylı olacak. Prof. Dr. İlber Ortaylı, tarihte dünyanın farklı noktalarında hüküm sürmüş imparatorlukların çöküş hikayelerini ve dönemin ünlü hanedanlarını izleyicilerle paylaşacak.

Tarih konusunda yaptığı araştırmalar ve yazdığı kitaplarla dikkat çeken ve en önemli tarih profesörlerinden biri olan İlber Ortaylı "İmparatorlukların Çöküşü" konulu konferansında katılımcıları tarih içinde bir yolculuğa çıkaracak, Habsburg, Romanov gibi dönemlerinin ünlü ailelerinin hayat hikayelerinden kesitleri de izleyicilere aktaracak. 18 Ocak 2017 Çarşamba günü saat 18:00’de FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü, Muvaffak Benderli Salonu’nda gerçekleşecek konferans herkese açık ve ücretsiz olacak.

25.’si düzenlenen FMV Kültür Konferanslarına daha önce Prof. Doğan Özlem, Ersin Özince, Prof. Doğan Kuban, Doğan Hızlan, Esin Çelebi Bayru, Prof.Dr. Gündüz Gökçe, Özden İnönü Toker ve Orhan Bursalı gibi isimler de konuşmacı olarak katılmıştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT