‘Geleceğin Geleceği’ni Konuşuyoruz

‘Geleceğin Geleceği’ni Konuşuyoruz

Tarihler: 01 Mart 2017 Çarşamba ~ 01 Mart 2017 Çarşamba

Yer: Yeditepe Üniversitesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2017 ~ Mar 1, 2017

dsm group ve Fütüristler Derneği işbirliği ile düzenlenen Gelecek Günü Konferansı, 1 Mart Dünya Gelecek Günü’nde Yeditepe Üniversitesi’nde düzenleniyor. Genç fütüristlerin ve fütürizm akımını takip eden iş insanlarının, akademisyenlerin, girişimcilerin, yurtdışından ve Türkiye’den fütüristlerin konuşmacı, panelist ve dinleyici olarak katılacağı organizasyonun bu yıl ki teması “Geleceğin Geleceği”.

Türkiye’nin önde gelen yaratıcı etkinlik ajanslarından dsm group’un Fütüristler Derneği ve World Future Society işbirliği ile düzenlediği Gelecek Günü Konferansı, yakın geleceğe damgasını vuracak gelişmeleri fütürizm merceğiyle masaya yatırıyor. Dünyada her yıl Dünya Gelecek Günü olarak kutlanan 1 Mart tarihinde düzenlenen organizasyon, Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Organizasyonda, fütürizm akımıyla ilgilenen, alanında önde gelen uzman konuşmacılar ve dinleyiciler bir araya gelecek.

Dünyada küçük gruplar üzerinden yürüyerek yayılan fütürizm akımının önce gençlerden başlayarak daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla konferansın düzenlendiğini ifade eden dsm group’un kurucusu ve başkanı Alper Sesli, Gelecek Günü Konferansı’nın projenin ilk ayağı olduğunu belirtiyor.

Gelecek Günü Konferansı, bu yıl yurtdışından katılan iki önde gelen fütürist konuşmacı ve tanınmış Türk fütürist konuşmacılarının katılımı ile gerçekleşecek. Konferansta TradingScreen AlumnaCo Kurucu Küresel Başkanı Christina Dolan, L’Oreal Kuantum Yenilik Öngörü Başkanı Sarah Davanzo, Tüm Fütüristler Derneği Başkanı, Hikaye Anlatıcı, Stratejist, Dijital Dönüştürücü Eray Yüksek, Unilever Körfez Ülkeleri Genel Müdürü Cem Tarık Yüksel, Brightwell Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Tüm Fütüristler Derneği Onursal Başkanı Alphan Manas, Tüm Fütüristler Derneği Üyesi, M-Gen Kurucusu Ufuk Tarhan, Fütüristler Derneği Yüksek Danışma Kurulu Üyesi-Orijinal Şirketleri Kurucu Ortağı Murat Şahin, Microsoft Yazılım Geliştirme Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç, Turkcell Yönetim Kurulu ve CEO Danışmanı Dr. Mustafa Aykut, Danfoss Strateji ve İş Geliştirme Mühendisi Alper Kılıç, Fütürist Klinik Psikolog Barış Gürkaş, Surgitate Kurucusu Dr. Özge Akbulut, Orhan Irmak Tasarım Kurucusu Orhan Irmak, TFD Üyesi Vivi Soryano, Youth Holding’den Emrah Kaya, Deloitte Advisor of B.O.D Ali Kamil Uzun, Deloitte Partner-Innovation Leader Hakan Erten ve Kagider Başkanı Senem Oktar ‘geleceğin geleceğini’ anlatacaklar.

Gelecek Günü Konferansı’nın ziyaretçi profilini üniversite öğrencileri, profesyoneller ve genç profesyoneller, gelecek vaat eden beyaz yakalılar, fütürizm akımını benimsemiş iş insanları ve yatırımcılar oluşturuyor. Gelecek Günü Konferansı, dsm group ve Tüm Fütüristler Derneği tarafından 2013’te “Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Daha da İleri”, 2014’te “İnsanlığın Geleceği”, 2015’te “Gençliğin Geleceği”, 2016’da “Kadının Geleceği” temaları kapsamında gerçekleştirildi.

dsm group - Ses getiren, yaratıcı pazarlama etkinliklerine imza atan etkinlik ajansı dsm group, 1994 yılından bugüne kadar bünyesinde yer alan dsm events, dsm training, dsm nolimits ve dsm mice şirketleri ile hem Türkiye’de hem de yurtdışında kurumsal şirketlere hizmet veriyor. Nike, Red Bull, Volkswagen, Metro Properties, Hyundai, Fiat, Borusan Otomotiv, Coca Cola İçecek A.Ş. gibi çokuluslu ve Türk firmalara doğrudan pazarlama ve saha desteği sağlıyor. 2016 yılında 3'üncüsü gerçekleştirilen İstanbul Coffee Festival ise, dsm group tarafından Türkiye’nin nitelikli kahve sektörünü bir araya getirdiği örnek projesidir. İstanbul Comics and Art Festival, yine dsm group tarafından, 2016 yılında hayata geçirildi ve ilkler arasında yerini aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT