Öğretmenler Akatlar Kültür Merkezi’nde Buluşuyor

Öğretmenler Akatlar Kültür Merkezi’nde Buluşuyor

Tarihler: 23 Kasım 2017 Perşembe ~ 24 Kasım 2017 Cuma

Yer: Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 93 82-83-84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2017 ~ Kas 24, 2017

Etiler Rotary Kulübü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bu yıl özel bir programla kutluyor. Beşiktaş Belediyesi’nin katkısıyla 23 Kasım 2017 tarihinde Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte, farklı çevrelerden konuşmacılar eğitimle ilgili görüşlerini paylaşacak. Öğretmenlerin ücretsiz katılacağı buluşmada Gülseren-Luis Ernesto Gomez çifti Latin Caz müziği dinletisi gerçekleştirecek.

Etiler Rotary Kulübü, Öğretmenler Günü kutlamasını 23 Kasım 2017 tarihinde 18:30’da Beşiktaş Belediyesi’nin katkısıyla Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenleyecek. Buluşma Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik Strateji Grup Başkanı Servisimin Cömert’in “Kız Çocukları  Okutulmalı, Başka Seçenek var mı?’’ başlıklı açılış konuşması ile başlayacak.

Etkinliğe destek veren KAGİDER, iş insanları ile gelecek nesilleri yetiştirecek öğretmenleri Öğretmenler Günü’nde buluşturarak, tüm kız çocuklarının okuması ve istihdama katılmasına destek sağlamayı amaçlıyor.

Etkinlikte KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi, fütürist Ufuk Tarhan  ‘’Gelecekte Eğitim Nasıl Olacak?’’ konulu sunumunu yapacak. Türkiye’de fark yaratan öğretmenlerden Ahmet  Naş ise “Atatürk ve Öğretmeni” başlıklı konuşmasını gerçekleştirecek.

Öğretmenlerin ücretsiz katılacağı gecede Gülseren - Luis Ernesto Gomez çifti Latin Caz müziğinden derledikleri bir konser verecek. Rotary 2420. Bölge kulüplerinin sponsorluğundan elde edilecek gelir ise üniversite bursuna aktarılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT