%100 Music: İstanbul Street Trash

Tarihler: 12 Mayıs 2017 Cuma ~ 12 Mayıs 2017 Cuma 12 Mayıs 2017 21:00

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2017 ~ May 12, 2017
Türkiye'de ilk olarak basılan 14 yerli grubun yer aldığı İstanbul Street Trash toplama plakLansman konseri %100 Music serisi kapsamında  12 Mayıs'ta Salon IKSV'de.

"Festival gibi bir gece de müziğin pek çok farklı seslerini duyarak sabaha kadar sürecek bupartiyi sakın kaçırma. İstanbullu underground gruplar İstanbul Street Trash Vol.1 plağında buluştu!

Türkiye’nin ilke yasal Punk albümünü yayınlayan Rashit grubunun kurucularından Tolga Özbey’in yeni grubu Reprilians From Andromeda, Türkiye underground müziğinin bir dönem en önemli gruplarından Radical Noise, UÇK Grind ve Antisilence üyelerinden oluşan Sülfür Ensemble; 90’lı yıllara damgasını vuran İstanbullu kadın punk grubu Tampon'un yeni çıkan albümünde yer alan ilk stüdyo kaydı, albümleri öncesinde bu toplama ile gün ışığı görüyor. Yeni kuşak punk gruplarımızdan Hedonistic Noise ile tam gaz tempo, post punk gruplarımızdan The Young Shaven, güzide Ska grubumuz İstanbul Ska Foundation. 2003’te Rumble Fish’ten ayrılan ikilinin kurduğu Robotat’ın “Anatolian Cowboy”u ile, yine surf punk ile albümünün her iki yüzünde açılış yapılıyor. Yine köklü punk gruplarımızdan Cemiyette Pişiyorum, bu sefer İngilizce bir şarkıyla yer alıyor.Yeni kuşak riot grrrl, punk grubumuz, Secondhand Underpants’in “Ninjas!”ı ile bu 14 parçanın yer aldığı albümün 3 grubunun kadın vokalli ve kadın müzisyenlerinde yer aldığını hatırlatıyor bize."

- Etkinlik düzeni ayaktadır.- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT