%100 Müzik: Wild Beasts

%100 Müzik: Wild Beasts

Tarihler: 11 Ocak 2018 Perşembe ~ 11 Ocak 2018 Perşembe 11 Ocak 2018 21:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 89.50 TL Ayakta Öğrenci - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2018 ~ Oca 11, 2018
İngiliz indie rock, synth pop grubu Wild Beasts, Salon İKSV'de sizlerle...

"2002’de Hayden Thorpe ve Ben Little önderliğinde ‘Fauve’ adıyla kuruldu, 2004’te davulcu Chris Talbot’un katılımıyla Wild Beasts olarak ortalığı kasıp kavuracak kariyerlerinin başlangıç düdüğü çalındı. Enerjik sound’ları ve Thorpe’un teatral falsetto vokalindeki ışığı Domino Records gördü, grup 2007’de plak şirketine dahil oldu. İlk üç albümde Richard Formby ile, elektronik altyapıların iyice hissedildiği sonraki iki albümde ise Lexxx, Leo Abrahams ve John Congleton gibi müzik dünyasının en değerli prodüktörleriyle çalıştılar. İkinci albüm ‘Two Dancers’ ile İngilizlerin en prestijli ödülü Mercury adaylığı aldılar. Platformlarda milyonları aşan izleme ve dinlemelerle hepsi ezbere bilinen onlarca hit parçaya imza attılar. 2016’da yayımladıkları son albüm ‘Boy King’de dans pistinin vazgeçilmezine dönüşen yepyeni hit parçalara yer verdiler. Türkiye’de verdikleri tıklım tıklım konserlerde izleyicileriyle kurdukları mütevazı ve samimi iletişimle festivallerin en aranan isimlerinden oldular. 10 yıllık bir nostalji yaşatacak sımsıcak bir konser için şimdi ilk defa Salon’dalar. 

Kudretine hayran kalınası bir vokal, yansımasını bütün vücudunuzda hissedeceğiniz gitar melodileri sizi bekliyor."

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT