-33 - Adamlar, Sattas, Hey Douglas

Tarihler: 19 Eylül 2017 Salı ~ 19 Eylül 2017 Salı 19 Eylül 2017 17:00

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği

Ücret: Ayakta - Tam: 45.00 TL,  Öğrenci: 25.00 TLAyakta - BÜMED Üye Misafiri: 25.00 TL*Ayakta - BÜMED Üyeleri : 5.00 TL* BÜMED Üyelerinin Misafirleri üyelere gönderilen kod ile indirimli bilet alabilirler. -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2017 ~ Eyl 19, 2017
BÜMED -33 konseriyle müzikseverlere sonbaharda yazın tadını son bir kez daha yaşatıyor.

19 Eylül Salı akşamı Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin bahçesinde ağaçlar altında sonbaharın gelişini kutlamak isterseniz adresiniz -33!

Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan çiçeği burnunda etkinlik iyi müzik dinlemek ve doyasıya eğlenmek isteyen 33 yaş ve altı dinleyicileri BÜMED Bahçe’ye davet ediyor. İlk EP’sini geçtiğimiz Haziran’da çıkaran Şenceylik ile başlayacak olan etkinlik son yılların sevilen gruplarından, yüksek tempoları ve eğlenceli performanslarıyla Sattas ile devam edecek. Ardından son albümleri “Rüyalarda Buruşmuşuz” ile ilginç şarkı sözleri ve farklı müzik türleri arasında yaptıkları başarılı geçişleriyle Adamlar’ın ritmi gitgide yükselteceği konserde son olarak Hey! Douglas’ın psychedelic, funk ve soul şarkıları eğlenceyi doruğa çıkaracak!

Yazın sonu gelmişken açık hava konseri keyfini son bir kez daha yaşamak, şehir atmosferinden uzakta, ağaçlar arasında iyi müzik dinlemek ve çılgınca eğlenmek için -33 konserlerini kaçırmayın!

Program Akışı:
17.30 Şenceylik
18.30 Sattas
19.30 Adamlar
21.00 Hey! Douglas

- Etkinlik sadece 33 yaş ve altı dinleyicilere açıktır.- Öğrenci bileti sahiplerinin girişte öğrenci kimliklerini göstermeleri gerekmektedir.- Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü cihazı sokmak yasaktır. - BÜMED üyeleri kendilerine gönderilen kodları kullanarak sadece web sitesi üzerinden indirimli bilet satın alabilirler.- Etkinlik alanına evcil hayvan alınmamaktadır.- Otopark alanı sınırlıdır.- Otopark alanı sınırlıdır, etkinlik günü Boğaziçi Üniversitesi metro durağından BÜMED'e shuttle hizmeti verilecektir.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekânına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT