“Harika Çocuk” Çocuklarla Buluşuyor

Tarihler: 30 Ağustos 2014 Cumartesi ~ 30 Ağustos 2014 Cumartesi Saat:17.00

Yer: Metro City AVM

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 30, 2014 ~ Ağu 30, 2014

Tuluyhan Uğurlu’dan Miniklere 30 Ağustos Konseri

Çocuklara ve gençlere yönelik sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Tuluyhan Uğurlu, 30 Ağustos saat 17.00’da sadece çocuklara özel bir konser veriyor. Tuluyhan Uğurlu konserde küçük dinleyicilerine “Mustafa Kemal Atatürk ve Güneşin Askerleri” isimli eserinden bölümler seslendirecek. Küçük dinleyicisiyle sohbet edip, zaman zaman onları sahneye de konuk edecek. Tuluyhan Uğurlu bu farklı konseri için, “Bu kez asıl dinleyicim çocuklar. Ancak isteyen yetişkinler de müziğimi dinleyebilirler” diyor. Metro City AVM’de gerçekleşecek konser ücretsiz olarak izlenebilir.

Devletin açtığı Harika Çocuklar Sınavı ile yurt dışında yüksek müzik eğitimi yapan Tuluyhan Uğurlu, küçük seyirciye yabancı değil. Yıllardır okullarda öğrencilerle buluşup, onları sahnesine konuk ediyor. Çocuklara çok sesli müzik ve sanatta yaratıcı olmaları konusunda konuşmalar yapıyor. Uğurlu konserlerinde çocuklar için ayrı bir repertuar yapmadığını, gerçek müziğin yaş fark etmeksizin insanın duygularına hitap ettiğini söylüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT