İhtiyaç Molası

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 28 Nisan 2011 Perşembe - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:A-B Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ Nis 28, 2011

Ülkemizdeki progresif-senfonik rock müziğinin başarılı temsilcisi İhtiyaç Molası Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde. Konserde “Milad” ve “1,5” albümlerinde yer alan parçaların yanı sıra yeni şarkıları da dinleyebileceksiniz.

Çanakkale’de, 1995 yılında kurulan İhtiyaç Molası, bugüne değin "Milad" ve "1.5" adlı iki güzel albümün altına imzasını attı.

Son 14 yıldır herkesin İstanbul’da yaşamaya başlaması ile topluluk istikrar kazandı. Sayısız mekanda sahne alarak isimlerini duyurmaya başladılar. Bu arada yaptıkları besteleri de bu mekanlarda çalmaya başladılar ve alınan olumlu tepkiler albüm yapma fikrini ortaya çıkarttı.

Bunun için öncelikle kendilerine bir çalışma stüdyosu yaptılar. 4. Levent Sanayi Mahallesinde "inşa" ettikleri bu stüdyo sayesinde rahat bir çalışma ortamı buldular. 1998 yılında Ada Müzik tarafından çıkarılan "Sesimizi Yükseltiyoruz" adlı toplama albümde ‘Çengi’ ile yer aldılar.

Albüm fikrinin ardından, yapımcı aramaya başladılar. Ve sonunda Zihni Müzik’le albüm için anlaşmaya varıldı. Daha önce yapılan doğaçlama çalışmaların düzenlenmesi ile enstrümantal ve İngilizce sözlü parçalardan oluşan ve müzik eleştirmenlerinin progresif rock olarak tanımladığı "Milad" ortaya çıktı. Özellikle yurtdışında bulunan progresif rock ile ilgili web sitelerinde gelecek vadeden grup olarak gösterildiler.

Eylül 2004’te 2. albümleri “1,5”u Çan Müzik etiketiyle yayınladılar. Şu anda da 3. albümleri için çalışmalarını sürdürüyorlar

Taner Sarf: gitar, vokal
Sinan Gürsoy: bas
Tolga Çebi: keman, klavye
Murat Güllü: davul

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT