1 arada 2 konser - Muhtelif - Ahmet

Tarihler: 17 Haziran 2016 Cuma ~ 17 Haziran 2016 Cuma 17 Haziran 2016 20:15

Yer: Nazım Hikmet Kültür Merkezi - Kışlık Bahçe

Ücret: 1. Kategori - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2016 ~ Haz 17, 2016
Geleneksel ve yerli tınıların zamane hallerini dinleyici ile buluşturan iki ekip 17 Haziran Cuma akşamı NHKM Kışlık bahçede ardarda sahne alıyor.

Ahmet Ali Arslan, kâh klasik Türk müziğinden, kâh Türk halk müziğinden beslenerek günümüzün dilinde şarkılar söylüyor. 2015 Kasım ayında ilk EP “Su Akar Deli Bakar” ve Mayıs 2016’da ikinci EP “Bahara Övgü” Müzik Hayvanı etiketiyle yayınlandı. 
Ekip vokal ve gitarda Ahmet Ali Arslan, perdesiz gitar ve buzukide Ozan Sarohan, vurmalılarda Rana Uludağ ve bas gitarda Ozan Kısaparmak’tan oluşuyor.

Muhtelif, 70’lerden günümüze Türkiye popüler müziğine ait tınılar ile Rumca, Arapça ve Kürtçe dillerinde, gelenekselden popa, arabeske uzanan şarkılar icra eder. Sahnede müziğin yanısıra, şarkı anlamları, ortaya çıktığı toplumsal bağlam ve icracıların hikayelerine yer verir. 

Muhtelif Nurçin İleri (vokal), Ezgi Hamzaçebi (ud), Sevda Hamzaçebi (klarnet), Cem Dinler (piyano), Eren Turgut (kontrbas), Nurhak Kılagöz (flüt,saksafon,perküsyon) ve Kerem Sefil’den (perküsyon) oluşuyor.

- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati : 20:15- Konser saati : 20:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT