101 İstanbul Lezzeti

Tarihler: 30 Nisan 2017 Pazar ~ 30 Nisan 2017 Pazar 30 Nisan 2017 13:00

Yer: The Marmara Esma Sultan Yalısı

Ücret: Bilet Fiyatı 200.00 TLDenizbank İndirimli Bilet Fiyatı 145.40 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2017 ~ Nis 30, 2017
Şehrin en iyi restoranlarını ve lezzetlerini Time Out İstanbul olarak 2013 yılından beri 101 İstanbul Lezzeti Festivali’nde sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. 

101 Lezzet’te şehirdeki muhteşem restoranların en leziz yemeklerinden vazgeçilmez ayaküstü lezzetlere, İstanbul yaşamından her türlü tat bir arada. 

Uzun süre unutamayacağınız tatlar; yeme-içmeye dair sohbetlere ve atölyeler her sene olduğu gibi yine 101 Lezzet’te sizlerle.101 İstanbul Lezzeti Festivali, 30 Nisan Pazar günü nefes kesen bir Boğaz manzarasına sahip The Marmara Esma Sultan'da!  

DenizBank Deniz Private, Afili Bonus, Deniz Bonus Platinum ve Gold Kart sahipleri 101 İstanbul Lezzeti biletlerini %30 indirimli olarak alıyor. 

Şehrin tadına 101 Lezzet ile bakın!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- 18 yaş altı katılımcılar, ebeveynlerinin refaketinde olsa dahi etkinliğe kesinlikle alınmamaktadır.- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir. - Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Hiçbir koşulda bilet iadesi yapılmayacaktır.- Denizbank tarafından belirlenen, Denizbank kart sahiplerine %30 indirim uygulanmaktadır. Denizbank İndirimi için ayrılmış olan kapasite tükenmiştir. - Biletler sınırlı sayıdadır ve etkinlik günü kapıda satış garantisi verilmemektedir. 18 yaş altı katılımcılar ebeveynlerinin refakatinde olsa dahi etkinlik alanına alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT