123 & Ah! Kosmos

Tarihler: 20 Kasım 2015 Cuma ~ 20 Kasım 2015 Cuma 20 Kasım 2015 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Etkinlik günü kapıda bilet fiyatları yükselecektir. Ayakta - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2015 ~ Kas 20, 2015
123 ve Ah! Kosmos, 20 Kasım'da Bronx Pi Sahne'de!

123
2014'te beşinci albümü Anja'yı yayımlayan 123, müzik yolculuğuna 2004 yılında başladı. İlk albümü Aksel'i 2009 yılının Kasım ayında çıkardı. Aksel isimli bir çocuğun hikayesini anlatan 14 parçalık albüm, 230 sayfalık bir illüstrasyon kitabı ile satışa sunuldu. Grup bir yıl sonra 6 parçalık "Stereo Love" isimli bir EP yayımladı. Aynı sene içerisinde Aksel'in devamı niteliğinde 190 sayfalık fotoğraf ve öykü kitabı ile birlikte 15 parçadan oluşan "Arve" albümü çıktı. Daha sonra "Anja" albümünün çalışmalarına başlandı.

Fakat Anja'dan önce 2012'nin Ocak ayında "Lara" isimli albüm piyasaya sürüldü. Bu albüm Dilara Sakpınar'ın büyüleyici sesi ve etkili sözleriyle dikkat çekti. Ayrıca albümde "Sun in the Arms of Love" parçasında İlhan Erşahin saksafon, "Yokuz" isimli parçada Hakan Kurşun vokal ve gitar, "Trip" isimli parçada da Arto Tunçboyacıyan vokal ve perküsyon görevini üstlendi. "Anja" albümündeki konuk sanatçılardan biri ise Norveçli trompetçi Gunnar Halle idi. Grup yepyeni bir üçleme için kolları sıvamaya başladı. 123, bugüne kadar yayımlanan albümlerinden geniş bir seçki ile ahalisiyle buluşacak.

Vokal, klavye: Dilara Sakpınar
Bas gitar: Feryin Kaya
Davul: Berke Can Özcan
Elektronik gitar, trombon: Arda Erboz
Vibrafon, perküsyon: Seçil Kuran

Ah! Kosmos
İstanbullu elektronik müzik sanatçısı Başak Günak'ın elektronik sesin bedenler ve duvarlar arasındaki yansımasını ele aldığı projesi Ah! Kosmos sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00’dır.- Etkinlik günü kapıda bilet fiyatı yükselecektir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT