29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´na Özel Piyano Resitali

Tarihler: 29 Ekim 2010 Cuma ~ 29 Ekim 2010 Cuma - Saat: 19:00

Yer: City`s Nişantaşı

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: City`s Alışveriş Merkezi, Teşvikiye Cad. No: 162/417 Teşvikiye / İstanbul Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212 373 33 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2010 ~ Eki 29, 2010

Moda ve yaşam merkezi City’s Nişantaşı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ziyaretçilerine tam anlamıyla yaşatmayı hedefliyor. 29 Ekim Cuma günü saat 19:00-20:00 saatleri arasında R katında Müge Demirkazan’ın eşliğinde, öğrencilerinin gerçekleştireceği piyona resitali dinleyicileri büyüleyecek.

Müge Demirkazan’ın öğrencilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak gerçekleştireceği bu etkinlik kapsamında Bach’tan Chopin’e, Mozart’tan Beethoven’a kadar birçok seçkin sanatçının eseri çalınacak. Küçük yaşta piyano ile tanışan miniklerin keyifli konseri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu ile birleşecek ve eşsiz bir konser halini alacak. Bu keyifli konseri dinlemek için City’s Nişantaşı 29 Ekim Cumartesi günü saat 19:00’da büyük, küçük her yaştan ziyaretçisini Nişantaşı’na davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT