30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Tuluyhan Uğurlu Konseri

Tarihler: 30 Ağustos 2014 Cumartesi ~ 30 Ağustos 2014 Cumartesi 17:00

Yer: Metrocity AVM

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 30, 2014 ~ Ağu 30, 2014

MetroCity AVM, Ağustos Ayı boyunca sürdürdüğü Çocuk Festivali kapsamında 30 Ağustos günü piyanist Tuluyhan Uğurlu’yu ağırlıyor. 4 Yaşında İstanbul Belediye Konservatuarı’nda öğrenim görmeye başlayan, yedi yaşında Harika Çocuklar sınavını kazanarak Viyana Müzik Akademi’sine kabul edilen Tuluyhan Uğurlu, Mustafa Kemal Atatürk ve İstanbul temalı besteleriyle tanınıyor. Ülkemizin yetiştirdiği en önemli piyanistlerden olan ve müzikal kompozisyonlarıyla her yaştan sanatseveri kucaklayan sanatçı, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle de “Müziği Yaşamak Gerek” mottosunun en canlı örneği olarak kabul ediliyor.

Tuluyhan Uğurlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamı saat 17.00’da MetroCity AVM’de piyanosunun başına geçecek. Mustafa Kemal Atatürk ve Güneşin Askerleri, Senfoni Türk gibi eserleriyle Anadolu’nun binlerce yıllık kahramanlık destanlarını bugüne taşıyan piyanist, 30 Ağustos programında bu iki eserinden bölümler sunacak. Sanatçı, eserin icrası sırasında Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet’in kuruluşunu anlatan görsel sunumla gözlere ve dokunaklı bir geçmişe de hitap edecek.

MetroCity AVM, -4. Katta gerçekleştirilecek olan konser, AVM’yi ziyaret eden tüm müzikseverler tarafından ücretsiz olarak izlenebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT