34 Ayar - Model (live cover party)

Tarihler: 30 Ekim 2010 Cumartesi ~ 30 Ekim 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Live

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İstanbul Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 90 20 - 0535 223 10 61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2010 ~ Eki 30, 2010

Konser Gün ve Saatleri: 16-23-30 Ekim Saat: 21.00

İstanbul’un eğlencesi İstanbul Live’da yaşanır. 34 Ayar ve Model eşliğinde, canlı canlı, kulağa aşina şarkılarla muhteşem bir gece geçirmek isteyen eğlence severleri her Cumartesi İstanbulLive’a bekliyoruz…

34 AYAR
“Müziğin Ayarı Kaçtı”
2009 yılında İstanbul`da bir araya gelen beş müzik adamının kafalarındaki fikri masaya yatırması sonucu bugünki müziğine yön veren 34 Ayar eskiden radyoda duyduğumuzda heyecanlandığımız o eski parçaları kendine has tarzı ile harmanlayarak dinleyicisine sunmaktadır. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi amaç edinmiş olan 34 Ayar yeniden düzenlediği parçalar ile de müzik camiasından bir çok ismin dikkatini çekmiş bulunmaktadır.
İstanbul`da bir çok ünlü eğlence mekanının sahnelerinde ve bahar şenliklerinde yer alarak yeni insanlar tanımayı sevdiğini belirten 34 Ayar grup üyeleri sahnesinde kimi zaman eğlenceyi kimi zaman duygusallığı görebileceğiniz bir topluluktur. Normal canlı performansların aksine sahnesinde Bariton Keman ile Rock müziği sentezleyerek dinleyicisine sunan 34 AYAR bu eşsiz müzik şölenine her cumartesi İstanbul Live sahnesinde devam edecek.
www.34ayar.com
www.facebook.com/34ayar
www.myspace.com/34ayar

MODEL
2005 Eylül`ünde "A due Carmen" adiyla kurulan grup son kadrosuna 2007 Agustos`unda Serkan Gürüzümcü ve Fatma Turgut`un da gruba dahil olmasiyla ulasti. Bu süre zarfinda 12. Tuborg Roxy Müzik Günleri`nden Billboard Özel Ödülü`nü ve Nokia Super Sound`07 yarismasindan ise ilk 6`ya kalarak "Arkadaşınla En iyi Giden Şarkı" dalında birincilik ödülünü aldi. Sony Ericsson Unistar yarışmasından ise ilk 15`e girip ulusal finale kaldıktan sonra kendi isteği ile ayrıldı. Ardından GNL Entertainment`in desteği ile albüm için yola koyuldu. Bu sürecin sonunda Model, ilk kaydı olan "Perili Sirk" isimli E.P.`sini SONY MUSİC etiketiyle 2009`un mayıs ayında yayınladı.
İstanbul ve bir çok başka şehirde konserler ve festivallerde sahne alan Model 2009 Aralık ayında düzenlenen 10. Marka Konferansının Müzikal Koordinatörlüğünü üstlenerek, Konferans için özel olarak tasarladıkları konsept canlı müzik performanslarıyla iki gün boyunca başından sonuna kadar konferansın ayrılmaz bir parçası oldular. Bunun yanı sıra Konferans için bir çok jingle çalışmasına da imza attılar. Dikkatleri oldukça üstüne çekmeyi başaran Model burada "canlı müzik performansı" anlayışına getirdikleri yeni solukla etkinliğin en çok dikkat çeken unsurlarından biri oldu ve tüm katılımcıların hayranlığını kazandı. İzmir’den başlayan yolculuğuna şu sıralar İstanbul’un karmaşasında devam eden MODEL, her Cumartesi İstanbul Live’da sevenleriyle buluşacak.
www.myspace.com/modelweb
www.facebook.com/modelband

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT