6. Uluslararası Klarnet Festivali

Tarihler: 14 Eylül 2017 Perşembe ~ 14 Eylül 2017 Perşembe 14 Eylül 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM- Drama Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 80.00 TL 2. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2017 ~ Eyl 14, 2017
Şarkıları ve gitarıyla Cezayir'den tüm dünyaya ışık saçan Souad Massi ve dünyaca ünlü Türk klarnet sanatçısı Serkan Çağrı, 6.Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında 14 Eylül’de Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde...

"Geleneksel müzikleri, folk ve rock ile buluşturduğu özgün tarzıyla dünya müziği arenasında en önemli kadın şarkıcılar arasında yer alan Massi, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Berberice söylediği şarkıları, gitarı ve şarkı yazarı kimliğiyle Cezayir’de rock ile başladığı kariyerine tangolar, flamenko dokunuşları ve Afrika müziklerine kadar birbirinden farklı türleri birleştirerek devam ediyor.

Aşktan politik konulara kadar söylediği şarkılarıyla dünya çapında en iyi Kuzey Afrikalı müzisyen olarak tanımlanan sanatçı 2015 yılında yayınladığı ve Arap şiirinden etkilendiği son albümü “El-Mutakallimûn” albümü ve sınırlar ötesine taşan barış dolu şarkılarını; 6.Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında Sting, George Dalaras, Roby Lakatos, Giora Feidman, Gipsy Kings, Ara Dinkjian gibi efsane isimlerle aynı sahneyi paylaşan Serkan Çağrı’nın da konuk sanatçı olarak katılacağı konserle 14 Eylül’de Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde seslendirecek."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT