70'ler 80'ler 90'lar Parti

Tarihler: 14 Şubat 2016 Pazar ~ 14 Şubat 2016 Pazar 14 Şubat 2016 20:00

Yer: Nostalci Beyoğlu

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2016 ~ Şub 14, 2016
Beyoğlu’nun yepyeni ve konsept mekanı Nostalci’de Sevgililer Gününe özel bir parti : Dj Hakan Küfündür ile 70’ler 80’ler 90’lar

"Benim Gönlüm Sarhoştur, Yıldızların Altında" demeye, "Öyle Sarhoş Olsam ki" demeye ya da "Bim Bam Bom" diyerek aranjman yıllarını hatırlamaya, "Ateşini Yolla Bana" şarkısıyla yeni jenerasyon pop parçalarını dinlemeye veya "Seveceğim, Gezeceğim" diyerek "Şinanay da Yavrum Hopa Şinanay" la eğlenmeye varım diyorsanız bu parti tam size göre!



70’lerden Günümüze En Eğlenceli Şarkılar!



İster yetmişli yıllardan Ajda Pekkan, Füsun Önal, Gökben, Ayla Dikmen, Nil Burak, Semiramis Pekkan, Cici Kızlar ve Yeliz klasikleri, ister 80'li yıllardan Sezen Aksu, M.F.Ö, Erkin Koray ve Nilüfer klasikleri ve 90'lı yıllarda patlayan Türkçe Pop'un en sevilen örnekleriyle Kenan Doğulu, Burak Kut, Mustafa Sandal, Zerrin Özer, Cartel, Serdar Ortaç, Mirkelam, Tarkan, Yaşar ...

Detaylı Bilgi :  0530 240 49 91

Hayat Bayram olsa! Veeee gecenin ilerleyen saatlerinde 2000 lerin taptaze isimleri Bengü, Gripin, Demet Akalın, Emre Aydın, Teoman, Nev, Murat Boz, Emir,Yalın, Gülşen, Şebnem Ferah, Feridun Düzağaç, Ferhat Göçer, Hande Yener, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Sıla, Duman, Mehmet Erdem , Koray Avcı , Halil Sezai, Yıldız Tilbe, Buray ve daha fazlası !


- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT