70ler 80ler 90lar Türkçe Pop Parti

Tarihler: 06 Haziran 2009 Cumartesi ~ 06 Haziran 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Studio Live A+

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Studio Live

Adres: Sakızağacı Cad. Büyükbayram Sok. No:33 Kat:3 Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 77 12 - www.studiolive.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2009 ~ Haz 6, 2009
70ler 80ler 90lar Türkçe Pop Parti
70-80-90`lar ve günümüz Türk Pop Müziği eşliğinde duygusal parçalar eşliğinde dans etmek, sonra doyasıya eğlenmek, bağıra bağıra şarkılara eşlik etmek isteyenler için 6 Haziran Cumartesi gecesi Taksim Studio Live A+`da Türkçe Pop zamanı...

Eski 45’lik ler ile başlayacak olan, daha sonra 80’ler ve 90’ların en hit parçaları ile devam edecek olan nostaljinin sonrasında, 2000’li yılların en popüler şarkıları ile doyasıya dans edebileceğimiz bir parti bizleri bekliyor...
80 `ler ve 90 `lar da çocuk olmaktı, genç olmaktı belki ortak noktamız, Susam Sokağı ile büyümek, Dallas`ı, Kara Şimşeği, Süper Baba yı izlemek, Terminatör, Rocky serilerinin çıktığı ilk dönemleri hatırlamak, Commodore 64 ve Amiga lar da oyunlar oynamak, Yonca Evcimik `in Aboneyim abonesi ile eğlenmek, internet ile ilk tanıştığımız, Ericsson 388 cep telefonları kullanmaya başladığımız ilk yıllardı...

Türk Pop Müziğinin ataklarına şahit olduk . Sezen Aksu , Erol Büyükburç, Füsun Önal, Kerim Tekin, Ajda Pekkan, Sertab Erener, Levent Yüksel, Kenan Doğulu, Burak Kut, Yonca Evcimik, Hakan Peker, Mirkelam, Tayfun, Kenan Doğulu, Mustafa Sandal, Hande Yener, Rober Hatemo ve Tarkan gibi isimlerin şarkılarını unutmak mümkün değil tabi ki..
Özlem Tekin, Şebnem Ferah, Kargo, Athena ve Kurban gibi isimler sıradışı avrupa soundun da rock müzik yapmaya başladılar ülkemizde ve çokda beğenildiler.
Günümüz türk pop müziği artık herşeyin daha bir elektronikleştiği yıllar olan 2000`li yıllarda aslında uçan arabalar bekliyorduk bir çoğumuz, internet iyice hayatımızı kaplarken, sosyalleşmeyi bile internet sitelerinde arar olduk evlerden, bilgisayar ekranlarının karşısından kalkamaz olduk. Sound olarak batı müziğine daha çok yaklaştığımız şu günlerde güzel çalışmalar `dan örnekler dinliyebilceksiniz bu özel gecede..

80-90` lar ve Günümüz Türk Pop Müziği eşliğinde doyasıya eğlenmek, Bağıra bağıra şarkılara eşlik etmek için 6 Haziran Cumartesi gecesi Taksim Studio Live A+`da buluşuyoruz, bu kaçırılmayacak etkinlikde eski günlere bir nebze dönmek sanırım bizde tebessüm yaratacak. Doyasıya eğlenmek isteyen sabahın ilk ışıklarına kadar dans etmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Gecenin Dj`i 90`lar Türkçe Pop Partilerinden Tanıdığınız Türkiyenin En Başarılı Türkçe Müzik Dj`lerinden Özge Tığlı

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT