70s 80s 90s Oldies Party ve Türkçe Nostalji -Dj Hakan Küfündür

Tarihler: 28 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 28 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Olimpia Event Hall

Ücret: 20,00TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Olimpia Event Hall

Adres: İstiklal Cad. Acara Sok. No: 2 (Yapı Kredi Kültür Merkezi Yanı), Galatasaray İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 04 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2011 ~ May 28, 2011

70s 80s 90s Oldies Party & Türkçe Nostalji -Dj Hakan Küfündür
28 Mayıs Cumartesi 21:00
Olimpia Event Hall

70ler 80ler 90lar Keyfi Nostaljik Mekan Olimpia da!
......70ler 80ler ve 90ların en keyifli parçalarıyla dansedeceğiniz bir Oldies Partiye ne dersiniz? Üstelik içinde sevilen Türkçe Nostaljik 45liklerinde yer aldığı?Cevabınız evetse 28 Mayıs Cumartesi Akşamı Beyoğlunun Yeni Eğlence Merkezi Olimpia ya davetlisiniz!

70`ler... Abba gurubunun Eurovision ile birlikte kendini afişe ettiği, Bee Gee`s ve Gloria Gaynor `in zirveyi paylaştığı disco`ların en güzel zamanı. Queen ve Rolling Stones`ın coştuğu, Donna Summer ve Boney M`in koştuğu nadide seneler!

80`ler... Eğer Pop müzik kavramı diye bir kavram varsa bu kavramın şekillendiği ve şekillendirdiği yıllar.Kimler yoktu ki...Michael Jackson diye bir adam çıktı Jackson 5 grubundan ve Madonna.. Henüz tazeydi...A-HA, Modern Talking, Kim Wilde bir yana Sabrina ve Samantha Fox`un renklendirdiği; Depeche Mode, The Cure, The Smiths, Eurythmics, Alphaville, Gazebo, Duran Duran gibi gurupların; synthpop ve new wave gibi yeni türlere aşina ettirdiği, 10 cc, Prince ve Irene Cara gibi farklı pop türlerinin de olduğu gerçek müzik yılları....

90`lar... Akla ilk gelen Ömer Karacan`ın bir numarası. 21 yıl geçti ilk 1990 tarihi yazıldığından bu yana...Ve artık doksanlar bir "Yakın Dönem Nostaljisi." Sovyetler de dağıldı, Berlin Duvarı da yıkıldı...Ama pop yine altın yıllarını yaşadı...Her ne kadar 2 küçük çocuğun dansına aşina olup Kaoma ile lambada, Los Lobos`la -La Bamba-yapsak da Eurohouse diye bir tür çıktı ve pop mertlik Bozuldu. Snap, Technotronic, Dr Alban, Black Box gibi gruplarla gündüz matinelerini yaşarken ekranlarda "ice ice baby" ve "can`t touch this"leri izlerken Kimse bize "don`t try this at home " demediyse bizim suçumuz da bu değildi tabii. Hele Dee Lite, K.L.F, London Beat, 2 Unlimited, C+C Music Factory ve Crystal Waters da varsa.

Bir yerli içki dahildir.
Organizatör bilet fiyatları ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT