80'ler 90'lar Partisi - Stanbul

Tarihler: 14 Mart 2014 Cuma ~ 14 Mart 2014 Cuma 21:00

Yer: The Mekan Etnik Sahne

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Atıf Yılmaz Cad. Küçük Bayram Sok. No:1, Kat: 2 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 11 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2014 ~ Mar 14, 2014

Stanbul grubunun canlı performansıyla eşlik edeceği 80'ler 90'lar Partisi, 14 Mart'ta The Mekan Etnik Sahne'de gerçekleşiyor.

Bizim Arkadaşlar hınzırca sunar: 80'ler 90'lar Partisi... Ve gecenin canlı performansı İstanbul grubundan...

"Sen de bizim gibi Perihan Abla'nın peşinde koşan Şakir'e güldüysen, düğün salonlarında Cengiz Kurtoğlu eşliğinde kız kıza dans ettiysen, elinde gazoz kapakları mahalle mahalle dolaştıysan, belinle hulahop ayağınla çember çevirdiysen, en azından bir meşin topun peşinden yıllarca koştuysan, 'Elmalara dalmaya gitcez mi?' dediklerinde 'Herıld yani oğlum' dediysen, 'Hey Corc versene borç' diyene 'Olmaz Maykıl yandan kaykıl' cevabını yapştırdıysan, 'Asiiiiit asiiiiiiiiit' diye bağıra çağıra dans ettiysen, 'Voltran, Heidi, Yakari, Clementine, Uçan Kaz' diyince hala yüzün gülüyorsa, 'Bülent Ersoy'un Gülşen Bubikoğlu ile öpüşmesini' televizyonda izlediysen, 'Seviyorum ama kimi, en tatlı birisini, nasıl anlatsam sana, ilk harflere baksana' diye şiirler yazdıysan... Yani içinde hala kızarmış yanaklarıyla ve pırıl pırıl gözleriyle bir çocuk varsa... Seni de bekliyoruz..."

Bugünlerde herkes yepyeni bir pop grubundan söz ediyor: Stanbul... Yıllarca çeşitli gruplarda yer alan Alper Özgülen ve Tolga Atalay sonunda hayalleri olan bu grup için çalışmalara başladı. Sahneledikleri performansları ile özellikle üniversitelerde ciddi bir dinleyici kitlesi yaratan grup, bu geceye özel repertuvarları ile 80'lerin hüznünü 90'ların ritimleriyle birleştirerek Türkçe pop-rock tarzı ile kanınızı kaynatacak, sizi bayağı oynatacak.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT