90`lar Türkçe Pop Parti - DJ Özge Tığlı

Tarihler: 29 Mayıs 2010 Cumartesi ~ 29 Mayıs 2010 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: TaXim Live

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve TaXim Live

Adres: İstiklal Cad. Mis Sokak. No:7 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0 536 978 93 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2010 ~ May 29, 2010

Herkes eğlenmeye hazır olsun!!!

90`larda çocuk olmaktı, genç olmaktı belki ortak noktamız. Susam Sokağı ile büyümek, Süper Baba`yı izlemek, Yonca Evcimik`in Aboneyim Abonesi ile eğlenmek, internet ile ilk tanıştığımız, Ericsson 388 cep telefonları kullanmaya başladığımız yıllardı ve artık 2000`li yılllara yavaş yavaş hazırlandığımız bir geçiş dönemiydi 90`lı yıllar.

Türk Pop Müziğinin ataklarına şahit olduk. Sezen Aksu, Kerim Tekin, Ajdan Pekkan, Sertab Erener, Levent Yüksel, Kenan Doğulu, Burak Kut, Yonca Evcimik, Hakan Peker, Mirkelam, Tayfun, Kenan Doğulu, Mustafa Sandal ve Tarkan gibi isimlerin yıldızlaşmaya başladığı 90`lı yılları unutmak mümkün değil. Grup Vitamin, Cartel gibi alışık olmadığımız tarzlarla tanışmaya başlamıştık.

Özlem Tekin, Şebnem Ferah, Kargo, Athena ve Kurban gibi isimler sıradışı Avrupa soundunda rock müzik yapmaya başladılar ülkemizde ve çok da beğenildiler.

90`ları ve Türk Pop Müziğini yeniden yaşamak için ve doyasıya eğlenmek, hep bir ağızdan Ayı diye bağırmak, Tarkan’ın kıl oldum abi şarkısına eşlik etmek, Grup Vitamin in Turkish Cowboyların’ da dans etmek için o yılları yaşamış herkesi 29 Mayıs Cumartesi gecesi Taxim Live `a davet ediyoruz. Bu kaçırılmayacak etkinlikte o günlere bir nebze dönmek sanırım bizde bir tebessüm yaratacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT