A Cappella

Tarihler: 12 Temmuz 2011 Salı ~ 12 Temmuz 2011 Salı - Saat: 18:00

Yer: İstiklal Caddesi

Adres: İstiklal Caddesi - Taksim İstanbul Taksim İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2011 ~ Tem 12, 2011

Amerika Birleşik Devletleri’nde yer alan Yale Üniversitesi’nin tarihiyle özdeşleşen ve bir geleneği haline gelen çalgısız ve çok sesli müziğin temsilcisi The Yale Whiffenpoofs, 12 Temmuz Salı akşamı Bahçeşehir Üniversitesi’nin katkılarıyla İstanbullulara eşsiz bir müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor.

1909 yılında kurulan ve dünyanın en eski üniversite a cappella grubu olan The Yale Whiffenpoofs, Beatles’dan Frank Sinatra’ya, Stewie Wonder’dan Lady Gaga’ya yüzlerce eserlik repertuarlarından en seçme parçaları bu kez İstiklal Caddesi’ne taşıyacak ve nostaljik Beyoğlu tramvayı aracılığıyla İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

Bu yılki Türkiye konserlerini Bahçeşehir Üniversitesi’nin katkıları ile halka taşıyan grubun tarihi mekanda seyirciden bir de beklentisi var: “Şarkılarımıza herkes coşkuyla eşlik etsin”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT