Acoustic Episodes - Nev

Tarihler: 29 Kasım 2008 Cumartesi ~ 29 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam:34,00 YTL, Öğrenci: 29,00 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto Gişe

Adres: Kalyoncu Kulluk Caddesi No: 10 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2008 ~ Kas 29, 2008
Müzikte Gerçek Performans Geri Dönüyor
Acoustic Episodes 2. Sezonu Nev İle Açıyor

Türkiye’nin ilk akustik konser serisi Acoustic Episodes, 2. sezonunu açıyor. Gordium Organizasyon tarafından gerçekleştirilen etkinlik yeni sezona pop-rock türünün güçlü müzisyeni Nev’in 29 Kasım 2008 tarihinde Ghetto Genuine Music Lounge’da vereceği akustik konser ile başlayacak. Kış boyunca birçok çizgi üstü sanatçının performansı ile sürecek olan Acoustic Episodes, 2. sezonunda da İstanbullu müzikseverlerin adresi olmayı sürdürecek.

Geçtiğimiz kış İstanbullu müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği hafızalardan silinmeyen Acoustic Episodes, çeşitli müzik tarzlarından çizgi üstü sanatçıların ayda bir gerçekleştireceği akustik performansları, izleyici ile buluşturmaya kaldığı yerden devam ediyor.
İlk sezonunda, Levent Yüksel, Vega, Burcu Güneş, Göksel ve Zerrin Özer’i ağırlayan “Acoustic Episodes”da 2. sezonun ilk konuğu Nev.

Pop - rock türünün güçlü müzisyenlerinden Nev, 29 Kasım 2008 tarihinde Ghetto Genuine Music Lounge’da vereceği akustik performans ile etkinliğin 2. sezonuna start verecek. Saat 22:00’de başlayacak olan konserde sanatçı en güzel eserlerini akustik olarak yorumlayacak.

Standart konserlere göre, sanatçının ve orkestranın daha sakin olduğu, daha az elektronik öğeler içeren ve sanatçının gerçek performansını tam anlamıyla ortaya koymasına olanak veren akustik konserler, hem sanatçı hem de seyirci açısından, “samimi” oluşuyla bambaşka bir atmosfer sunuyor. Ses efektlerinden neredeyse tamamen arındırılmış bir sistemde sanatçının “duru ses”ini ortaya koyduğu ve o sahnede “gerçekten” neyse o olduğu akustik konserler, her sanatçının altından kalkamayacağı bir sınav oluşturuyor.

“Acoustic Episodes” Nev konserinin biletleri 34.00 YTL tam ve 29.00 YTL öğrenci fiyatından Biletix’te satılıyor.
Müzikte kalitenin ne kadar önemli olduğunu bilen ve bu kaliteyi gerçekleştirdiği bütün etkinliklere taşımaya kararlı olan Gordium AŞ, “Acoustic Episodes” konserlerinin 2. sezonunun açılış etkinliği olan “Nev Akustik” konseri için, bütün müzikseverleri “29 Kasım 2008 Cumartesi” akşamı, Beyoğlu’nun en kaliteli ve en gözde mekanlarından biri olan Ghetto Genuine Music Lounge’a bekliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT