Adidas Originals Street Party ile Istanbul Sokakları Karaköy’e Taşınacak

Tarihler: 15 Mayıs 2010 Cumartesi ~ 15 Mayıs 2010 Cumartesi - Saat: 14:00

Yer: Karaköy Limanı Antrepoları

Ücret: 30 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com

Adres: Karaköy Limanı Antrepoları Karaköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2010 ~ May 15, 2010

Moda dünyasının özgün ve sıradışı markası adidas Originals, global marka kampanyası ‘‘Street Party” kapsamında ‘orijinalliğin asıl yeri sokaklardır’ diyerek 15 Mayıs 2010 Cumartesi günü saat 14.00-02.00 arası adidas Originals Street Party ile Karaköy Limanı’nı eğlence alanına çevirecek.

PD organizasyonu ve FG 93.7 sponsorluğunda gerçekleştirilecek adidas Originals Street Party, sokaklardan çıkan ve sokağa ait tüm sanat formlarını ve performanslarını bir araya getirecek. Karaköy Limanı Antrepoları’nda bu kapsamda, elektronik müziğin en orijinal isimlerinden Mylo ve New Young Pony Club Türkiye’de ilk kez konser verecek.

Dans müzik dünyasına bomba gibi düşen ilk albümüyle müziğin sınırlarını yeniden tanımlayan ödül rekortmeni Mylo, çıkaracağı yeni hit albümü öncesinde, bir görsel şölen niteliğindeki canlı performansıyla sahne alacak.

Fantastic Playroom albümleri ile müzik dünyasının prestijli ödülü Mercury Music Prize’a aday gösterilen New Young Pony Club ise The Optimist adlı yeni albümlerinin turnesi kapsamında en orijinal halleriyle adidas Originals Street Party’de yer alacak..

Dünyaca ünlü görsel prodüksiyon ekibi Pfadfinderei da adidas Originals Street Party için Berlin’den gelerek dev ekranlarda görsel bir şölen sunacak.

Sokak tiyatrocuları, kaykaycılar, free runnerlar, graffiticiler ve sokak dansçıları İstanbul’un tüm sokaklarını bir günlüğüne Karaköy’e taşıyacak.. Karnaval ve sokakların vazgeçilmez sanatçıları heykel adamlar ve çubuk bacaklar da Street Party’e renk katacak. Multitap, Soaked, Bon Mod, Ramadan ve Funk You gibi yükselmekte olan yeni gruplarla, FG 93.7’den BeeGee, Murat Uncuoğlu, Uhr, Procombo, Tan Atalar, İlker Aksungar, High Vision, Burhan Kılıçak, Orkun Bozdemir, Altan, Warmer Bros, Ömür gibi yaratıcı isimler de gün boyunca sahne alarak partinin orijinal müzik tarzını yansıtacak..

Partiye özel hazırlanacak “adidas Originals Street Party Compilation CD”si, isteyenlere bu sıradışı partiyi evlerine taşıma fırsatı verecek. Partinin bir diğer sürprizi ise adidas Originals’ın sokağa yansıdığı ve “Celebrate Originality” felsefesinin hayata geçtiği anların fotoğraflarını ve partiden çok özel kareleri içeren “The Original Book”olacak.

adidas Originals Street Party’nin bir başka heyecan veren etkinliği ise “Celebrate Originality On The Street” fotoğraf yarışması. Genç ve yetenekli fotoğrafçıların sokaktan en yaratıcı adidas Originals görüntülerini fotoğraflayacakları yarışmada dereceye girenler adidas Originals hediye çekleri ve sürpriz hediyeler kazanacak. En iyi 50 fotoğraf ise parti günü kurulacak Wall of Originality duvarında sergilenecek.

Müzik, dans, sanat ve modanın sokakta bir arada olacağı yılın partisi “adidas Originals Street Party” herkesi 15 Mayıs Cumartesi Karaköy Limanı Antrepoları’nda eğlenceyi, eşi görülmemiş bir atmosferi ve ilham dolu bir günü paylaşmaya bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT