ADULT.

Tarihler: 25 Ekim 2017 Çarşamba ~ 25 Ekim 2017 Çarşamba 28 Ekim 2017 22:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 40.00 TL Öğrenci - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2017 ~ Eki 25, 2017
Davul makineleri, analog synthesizerlar ve elektronik/punk öğelerini vokallerle birleştiren Detroit çıkışlı elektronik punk ikilisi ADULT. 28 Ekim'de Studio’da!

90’lı yıllarda Detroit’ten çıkan elektronik müzik grupları arasından benzersiz müzikleri ve haşin görselleri ile hızla sıyrılan ADULT. evli bir çift olan Nicola Kuperus ve Adam Lee Miller'dan oluşuyor. 

İlk albümlerini yayınlamadan önce tüm Amerika’yı turlayan ve bağımsız olarak şarkılarını yayınlayan ADULT.  emin adımlarla kendine bir takipçi kitlesi yaratmayı başardı. İkilinin ilk albümü Anxiety Always 2003 yılında yayınlandı. D.U.M.E. ve  Gimmie Trouble albümlerini Chicago’lu plak şirketi Thrill Jockey ile çıkaran ADULT. iki albümde de guitarist Samuel Consiglio ile çalıştı. Grup 2007'de başka bir Thrill Jockey ürünü olan Why Bother? ile müzik piyasasına dönmeden kısa bir ara verdi.  2008-2012 yılları arasında The Three Grace(s) isimli bir korku filmi üçlemesi yaratan Nicola Kuperus ve Adam Lee Miller, Detroit’te tarihi bir binayı renove etmek gibi çeşitli görsel projelerle de uğraştı. 2013 yılında yayınladıkları The Way Things Fall isimli albümleri, ikiliyi en fazla insana ulaştıran eserleri oldu. 

2015 yılında John S. ve James L. Knight Vakfının hibesi ile hayalini kurdukları bir projeyi gerçekleştirme şansını yakalayan çift; Nitzer Ebb'den Douglas J. McCarthy, Swans grubundan Michael Gira ve Light Asylum'dan Shannon Funchess'ı ağırladıkları birkaç haftanın sonununda Detroit House Guests albümünü geçtiğimiz Mart ayında yayınladılar. 

Kapı Açılış: 22.00

ADULT.: 23.30

- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT