Ahmet Aslan

Tarihler: 21 Mart 2017 Salı ~ 21 Mart 2017 Salı 21 Mart 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM- Drama Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 60.00 TL 2. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2017 ~ Mar 21, 2017
Dersim doğumlu müzisyen Ahmet Aslan, Atlantis Yapım iş birliğiyle gerçekleştirilen Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında 21 Mart'ta Zorlu PSM sahnesinde olacak!

1993 ile 1996 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvarı'nda okuyan Aslan, 1996'da halen yaşamakta olduğu Almanya'ya yerleşti. Burada müzik kariyerini başlatan sanatçı, eğitim Rotterdam Dünya Müzik Akademisi'nde 2008 ile 2012 yılları arasında tamamladı.

Anadolu müziğini Batı enstrümanlarıyla bir araya getiren Ahmet Aslan; gitar, bağlama ve kendi tasarladığı La-Tar adında, klasik gitar ve bağlamanın karışımı olarak tanımlanabilecek bir enstrümanla tanındı. Martin Martin Greve, Kemal Dinç, Paco Peña, Carlo Domeniconi ve Antonis Anissegos gibi değerli müzisyenlerden görüş alınarak başlanan tasarım süreci, usta zanaatkâr Süleyman Aslan'ın (Dutar Saz Evi) elinde La-Tar adlı enstrümana dönüşerek Ahmet Aslan'ın müzikal kariyerinin eşsiz yapısının temel parçalarından biri haline geldi. 

2003'te Va u Waxt (Rüzgâr ve Zaman) ve 2008'de Veyvé Mılaketu (Meleklerin Dansı) adlı albümleri yayınlayan Aslan, 2015'te çıkan son albümü Na-Mükemmel'de La-Tar'ın deneysel kullanımlarına yer verdi. Bu yılın MIX Festival'ında da sahne alan Ahmet Aslan, Türkçe ve Zazaca şarkılarıyla dikkat çeken isimlerden biriydi. 

Atlantis Yapım iş birliğiyle gerçekleştirilen Vestel #gururlayerli konserleri, 21 Mart'ta müziğin hem sanatsal hem de zanaatsal boyutuna kafa yoran değerli bir müzisyeni, Ahmet Aslan'ı Zorlu PSM'de ağırlıyor!

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT