Ajda @ Starfest 2009

Tarihler: 11 Temmuz 2009 Cumartesi ~ 11 Temmuz 2009 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Solar Beach

Ücret: 56,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Solar Beach Gişe

Adres: Kilyos Turban Yolu No:4 Kilyos Adalar İstanbul

Telefon: 0212 201 26 12 - www.solarbeach.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2009 ~ Tem 11, 2009
İstanbul Kültür Üniversitesi’nden Türkiye’de Bir İlk: STARFEST09
Gökyüzü Gözlem Festivali

11 Temmuz 2009 Cumatesi, Solar Beach, Kilyos, İstanbul
www.starfest09.com

Sıcak bir yaz akşamı, gökyüzünde parlayan yıldızlar, gecenin içinden denize süzülen ay ışığı, sahnede Türkiye’nin süperstarı Ajda Pekkan…
Sevdiklerinizle birlikte bu muhteşem atmosferi beraber yaşamak, unutulmaz gökyüzü oyunları yakalamak istiyorsanız gözünüzü gökyüzden ayırmayın.

Türkiye’nin Süperstarı “Ajda Pekkan” ile Yıldızların Altında…
Binlerce insanın müzik ve yıldızlarla buluşacağı gökyüzü gözlem festivali STARFEST09’un son günü, gün batımında, 7’den 70’e herkesin sevgilisi, Türkiye’nin süperstarı Ajda Pekkan, muhteşem sahne şovları, geçmişten günümüze birbirinden güzel şarkıları ile herkese unutulmaz bir gece yaşatacak. 11 Temmuz gecesi Solar Beach’de gökyüzünde yıldızlar kadar sahnede AJDA parlayacak…

Kurulan yüzlerce teleskop ile gündüz güneş gözlemi, gece ise bütün yıldız kümelerini daha yakından görmek, gökyüzünün gizemli dünyasını keşfetmek ve tüm gün Solar Beach’in muhteşem deniz ve kumsalından faydalanmak istiyorsanız gökyüzünün ve Solar Beach’in kapıları sizlere açık…

SOLAR BEACH
İstanbul’un içinde, tatil köyü anlayışıyla 2002 yılından beri hizmet veren Solar Beach, İstanbul’un yorucu temposundan bir gün olsun uzaklaşarak, denizin, kumun ve güneşin keyfini çıkartmak isteyenler için kumsalı, restorantları, barları ve sunduğu aktivite imkanlarıyla plaj kompleksi olarak hizmet veriyor.
Geniş bir kumsala, biri 15.000 diğeri 5.000 olmak üzere iki adet konser alanına sahip mekanda aynı zamanda farklı seçeneklerin yer aldığı restaurant ve barlar bulunmaktadır.

Su sporları, beach voley, beach soccer, street ball gibi aktivitelerle tatil özlemi çekenlere fazla uzaklara gitmeden tatil imkanı sunan Solar Beach, tatilcilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla konuklarına kusursuz hizmetler sunuyor.
Araçları ile gelenler için büyük bir otoparka sahip olan Solar Beach arabası olmayan misafirler içinde düzenli olarak şehir merkezinden servis imkanı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT