Akademi Restaurant Caz Gecesi

Tarihler: 10 Aralık 2010 Cuma ~ 10 Aralık 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Akademi Restaurant

Adres: Bahçeşehir Üniversitesi (Teras Katı) Çırağan Cad. Beşiktaş / İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: Rezervasyon Ofisi : 0 541 363 96 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2010 ~ Ara 10, 2010
AKADEMİ RESTAURANT’TA GECE, BOĞAZ MANZARASI VE CAZ KEYFİ…

Bahçeşehir Üniversitesi’nin üst katında yer alan Akademi Restaurant’ta 10 Aralık 2010 akşamında muhteşem boğaz manzarasının yanında Fuat Tuaç Jazz Quartet@Featuring Elif Dur&Sanat Deliorman ile caz dolu bir gece müzikseverleri bekliyor.

0 541 363 96 00 rezervasyon hattından bilgi alabilir, rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Fuat Tuaç Jazz Quartet, 10 Aralık 2010 gecesine özel olarak Fransızca şansonlar ve hareketli caz standartlarından oluşan renkli bir repertuar sunacak. Geceye yine Sibel Köse vokal atölyesinden Elif Dur ve Sanat Deliorman konuk solist olarak katılacak. Gruba gitarda Cansun Küçüktürk, kontrabasta Volkan Topakoğlu, davulda Erdem Göymen eşlik edecek.

Akademi Restaurant, İstanbul Boğazı’nı her açıdan görebileceğiniz eşsiz güzellikte manzarası ve mönüsünde yer alan Piliç Sarma, Mozorella Kulesi, Keçi Peyniri Terin, Sebzeli Karides Şiş, Yaprak Bonfile, Dondurmalı Kazandibi ve daha birçok seçenekle hem damak tadına hem de göz zevkine hitap ediyor.

Kapalı bölümünde 130 kişi, açık bölümüyle birlikte toplamda 220 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan Akademi Restaurant’a gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı ihmal etmeyin.

Akademi Restaurant, özel organizasyonlar, kutlamalar, şirket toplantıları, basın toplantıları, bayii toplantıları, doğum günleri, düğünler için 8 farklı tarzda mönü seçeneği sunuyor.

Akademi Restaurant, Beşiktaş’ta Bahçeşehir Üniversitesi’nin yanında yer alan otopark ve merkezi konumu ile de ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Fuat Tuaç Caz Quartet:
İzmir doğumlu ve aynı zamanda avukat olan Fuat Tuaç’ın müzikle gerçek tanışması lise çağlarında klasik gitar dersleri alarak gerçekleşti. Mart 2007’de Sibel Köse caz vokal atölyesine başladıktan sonra eşzamanlı olarak şan, solfej, piyano ve armoni dersleri de almaya başladı. Temmuz 2007 itibariyle Randy Esen’den de caz vokal dersleri almaya başlayan Fuat, 2006-2009 yılları arasında üç kez Polonya’nın Pulawy kentindeki uluslararası caz vokal atölyesine de katıldı. Ayrıca 2010 Fransa`nın Loire kentindeki caz festivalinin kapanış konserinde sahne aldı ve festival sırasında Anita Wardell ile çalışma fırsatı buldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT