Akbank 19. Caz Festivali / Richard Bona

Tarihler: 24 Ekim 2009 Cumartesi ~ 24 Ekim 2009 Cumartesi - Saat: 21:45

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: Tam: 45,00 TL - Öğrenci: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRRKS Gişe

Adres: Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Harbiye, İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30 - www.crrks.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2009 ~ Eki 24, 2009
AKBANK 19. CAZ FESTİVALİNDEN ‘ŞEHRİN CAZ HALİ’
İstanbuldaki müzikal çeşitliliğin baş aktörlerinden Akbank Caz Festivali 15-25 Ekim tarihleri arasında 19. kez ‘şehrin caz hali’nde dinleyenleriyle buluşuyor. Özgün ve yaratıcı programıyla cazseverleri cazın sınırları aşan heyecanını paylaşmaya davet eden Akbank Caz Festivali birkez daha cazın onlarca farklı rengine kucak açıyor. İki hafta boyunca 13 farklı mekanda 30’un üzerinde canlı performansa ev sahipliği yapacak olan festival konserlerin yanısıra atölye çalışmalarına ve panellere de programı kapmasında yer veriyor. Cazın kendine özgü doğallığını ve samimiyeti bir kez daha 7’den 70’e tüm cazseverlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşayan Akbank Caz Festivali dünyanın dört bir yanından dünyanın cazı ile huzurlara geliyor.

Richard Bona
24 Ekim Cumartesi 21:45

Kamerun kökenli dünyaca ünlü bas sanatçısı Richard Bona, müzisyen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Doğuştan gelen şansı ve yeteneği sayesinde sadece 5 yaşındayken kendi enstürmanlarını yapmaya başladı. Bona, aralarında Manu Dibango, Salif Keita, Jacques Higelin ve Didier Lockwood gibi önemli isimlerin de olduğu müzisyenlerle sahne çalışmaları yaptı. Çalışmalarına New York’ta devam eden Bona; Larry Coryell, Randy Becker, Mike Stern ve Steve Gadd gibi isimlerle birlikte çalışarak sanatına yeni boyutlar kazandırdı. 1998 yılında Harry Belafonte’nin Avrupa turnesinin Müzik Direktörü olan sanatçı, ilk solo albümü olan “Scenes of My Life”’ı da bir yıl sonra piyasaya sundu. Bunun ardından, 2002 yılında Pat Metheny Group ile kapsamlı bir dünya turnesine çıktı. 5. stüdyo albümü “Tiki”de John Legend ile “Please Don’t Stop” şarkısını seslendiren Bona, müzik listelerinde uzun süre üst sıralarda yer almıştı.

Richard Bona - Bas, Vokal
Etienne Stadwijk - Klavye
Jean Christophe Maillard (aka Mbutu) - Gitar
Obed Calvaire - Davul
Mike Rodriguez - Trompet
Marshall Gilkes - Trombon





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT