Akbank Caz Festivali - Düşler Akademisi

Tarihler: 10 Ekim 2010 Pazar ~ 10 Ekim 2010 Pazar - Saat: 19:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 17,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Akbank Sanat

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00 - 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2010 ~ Eki 10, 2010

‘Sanat-çı engel tanımaz!’ sloganı ile yola çıkan Düşler Akademisi, gönüllü müzisyenleri ve sosyal dezavantajlı gençleri bir araya getiriyor. Düşler Akademisi’nde hem atölye çalışmalarına katılabilir, hem de Social Inclusion Band’in performansını izleyebilirsiniz. Katılımcıların farkındalığını arttırmanın hedeflendiği interaktif ritim atölyesi, perküsyon sanatçısı Alfred Menhert’in yönetiminde gerçekleşiyor.

AYDER tarafından yürütülen ‘Social Inclusion Band’ ise engelli ve sosyal dezavantajlı gençleri profesyonel müzisyenlerle aynı sahnede buluşturan yenilikçi bir sosyal sorumluluk projesi. Önceki yıllarda sahneyi Baba Zula ve Sattas gibi isimlerle paylaşan grubun bu seneki performasında; Alfred Mehnert’in yönetiminde ritim ustaları buluşması gerçekleşecek. Konserde, davulların ritmine Brass Band ve tüm izleyicilerin aktif katılımı da eklenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT