Akbank Caz Festivali: Theo Croker

Akbank Caz Festivali: Theo Croker

Tarihler: 14 Ekim 2016 Cuma ~ 14 Ekim 2016 Cuma 14 Ekim 2016 22:30

Yer: Babylon

Ücret: Tam - 40.00 TL Öğrenci - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2016 ~ Eki 14, 2016
Theo Croker, 26. Akbank Caz Festivali kapsamında 14 Ekim’de Babylon’da…

Eleştirmenlerce Amerika’nın gelecek vadeden genç kuşak trompetçileri arasında gösterilen Theo Croker, Grammy ödüllü trompet sanatçısı Doc Cheatham’ın torunu olarak özel bir mirasın temsilcisi. Bestecilik ve şarkıcılık yetenekleri de olan sanatçı geleneksel caza olan bağlılığını gizlemezken, zekası ve yeteneği ile trompetin yaşayan efsanesi Wynton Marsalis’in takdirlerini kazandı.

Amerika’da sürdürdüğü profesyonel kariyeri öncesi Çin’de geçirdiği yedi yıl boyunca salsa, fusion/rock, R&B, hip-hop ve blues türlerinde de çalışmalar yaparak caz algısını genişletti. Theo Croker ülkesine dönüşünde usta caz vokalisti Dee Dee Bridgewater ile çalışmaya başladı. Bugüne kadar her biri olumlu yorumlar alan üç albüm yayınlayan Croker’in son albümünün yapımcılığını Bridgewater üstlendi. Geleneksel caz ile çağdaş cazı kaynaştırdığı müziği ile takipçilerini hızla arttıran genç trompetçi Amerikan cazının bugününü temsil ediyor.

Theo Croker: Trompet
Kassa Overall: Davul
Irwin Hall: Alto Saksafon, Flüt, Bas Gitar, Klarnet
Michael King: Klavye
Eric Wheeler: Bas Gitar
Anthony Ware: Bariton Saksafon
Ben Eunson: Gitar
Femi Temowo: Gitar

“Theo Croker” konserine bilet alan katılımcılarımız, devam etkinliği olan “Midnight Session: Poldoore (Live)” konserine de katılma hakkına sahiptirler.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Konser alanına girecek herkes bilete tabiidir.- 18 yaş sınırı vardır. Katılımcıların etkinlik tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT