Akbank Caz:Paolo Fresu&Omar Sosa

Akbank Caz:Paolo Fresu&Omar Sosa

Tarihler: 16 Ekim 2016 Pazar ~ 16 Ekim 2016 Pazar 16 Ekim 2016 18:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 90.00 TL 2. Kategori - 75.00 TL 3. Kategori - 55.00 TL Öğrenci - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2016 ~ Eki 16, 2016
Paolo Fresu & Omar Sosa Duo, 26. Akbank Caz Festivali kapsamında 16 Ekim’de Cemal Reşit Rey’de…

Trompet sanatçısı Paolo Fresu ve caz piyanisti Omar Sosa, 2012’de duo olarak çıkardıkları  albüm “Lara” ile Avrupa'nın en sevilen grupları arasına girdi. Aradan geçen 4 yıldan sonra yeni albümleri “Eros”u yayınlayan ikili, İtalya ve Küba’nın geleneksel ve yenilikçi müziklerini birleştirmeye devam ediyor. Üç kez Grammy adayı olan Kübalı besteci ve piyanist Omar Sosa, latin cazın günümüzdeki önemli isimlerinden. Afrika kıtasına yaptığı seyahatlerden edindiği deneyimlerin etkisiyle müziğinde Afro-Cuban esintilere de yer veren sanatçı dev Latin orkestalarından solo piyanoya, dünya müziğinden, free jazz ve avant-garde türlerine farklı birçok projede yer aldı ve 25’in üstünde albüm yayınladı. Duo’nun diğer üyesi Paolo Fresu ise 300’e yakın albüm kaydında yer alan, tiyatro ve sinema yapımları için de besteleri olan bir yetenek. Uluslararası alanda çok sayıda ödüle sahip olan sanatçı son 30 yılda Afro-Amerikan müziğin en önemli isimleri ile sahne aldı.

Paolo Fresu: Trompet, Borazan
Omar Sosa: Piyano, Fender Rhodes

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.- Konser alanına girecek herkes yaş sınırı gözetmeksizin bilete tabiidir. 18 yaş altı bilet sahiplerine, bilet sahibi ebeveynlerinin refakat etmesi gerekmektedir.- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT