Akbank Oda Orkestrası / Yeni Dünya`dan Eski Renkler

Tarihler: 03 Nisan 2007 Salı ~ 03 Nisan 2007 Salı - Saat: 20:30

Yer: Enka Oditoryumu

Ücret: 22,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Enka Oditoryumu

Adres: Enka Vakfı Sadi Güleçlik Spor Sitesi, İstinye İstinye İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14-15/209

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2007 ~ Nis 3, 2007

AKBANK ODA ORKESTRASI
3 Nisan Salı Saat 20:30

Şef: Cem Mansur
İstanbul`da doğan Cem Mansur müzik eğitimini Londra`da City University, Ricordi Şeflik Ödülünü aldığı Guildhall School of Music and Drama, ve daha sonra Leonard Bernstein`ın öğrencisi olduğu Los Angeles Filarmoni Enstitüsü`nde görev aldı.

Uluslararası üne sahip birçok solistle konserler vermiş olan Cem Mansur`un son yıllarda sık sık birlikte çalıştığı kuruluşlardan bazıları: Kirov Operası, Royal Philharmonic Orchestra, London Mozart Players, City of London Sinfonia, BBC Concert Orchestra, George Enescu Filarmoni Orkestrası, Concerto Grosso Frankfurt, Prag Ulusal Tiyatrosu, Mexico City Filarmoni Orkestrası ve Londra Holland Park Opera Festivali.

1998 yılında Akbank Oda Orkestrası daimi şefliğine getirilen Cem Mansur, İngiltere`nin en eski ikinci korosu İpswich Choral Society`nin fahri başkanıdır.

Solist : Benal TANRISEVER
Piyanist Tanrısever, öğrenimine istanbul Belediye Konservatuvarı`nda Ferdi Statzer ile başlamış, konservatuvarı bitirdikten sonra Juilliard Müzik Okulu`nda joseph Raiff ile çalışarak sanat masterini tamamlamıştır. Kazandığı bursla Almanya`ya giden sanatçı, Berlin Müzik Yüksek Okulu`nda Georg Sava`nın öğrencisi olmuş ve konser piyanistliğinde "Virtüöz" diploması almıştır.

Orkestra solisti olarak Carnegie Hail, Berlin Filarmoni, Stuttgarter Lieder Halle, Beethoven Haus, Lincoln Center gibi seçkin konser salonlarında resital ve konserler verdiğini belirten piyanistimizin kariyer listesinde Berlin Festivali, istanbul Festivali, Azelea Festivali gibi uluslararası festivallere katıldığı, New York Senfoni ve Berlin Senfoni orkestraları eşliğinde konçertolar yorumladığı görülmektedir.

Tanrısever, Cumhurbaşkanlığı Senfoni, istanbul ve izmir Devlet Senfoni orkestralarıyla da konserler vermiş, Cumhurbaşkanlığı Senfoni`nin 1997 gerçekleştirdiği Amerika turnesine solist olarak gitmiştir. Berlin, Hamburg, Stuttgart, Münih, Paris, New York, Washington, Detroit, Chicago ve Los Angeles`da resitaller sunan sanatçımız Avrupa ülkelerinde ve Amerika`da radyo ve televizyon kayıtları gerçekleştirmiştir. Berlin Senfoni Orkestrası`nın Türkiye`deki turnesinde solist olarak konserler sunan Tanrısever, Bilkent Üniversitesi`nde öğretim üyeliği yapmış, TRT televizyonunda çocuklar için özendirici programlar hazırlamıştır.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT