Akdeniz : L'Arpeggiata & Misia

Tarihler: 12 Haziran 2013 Çarşamba ~ 12 Haziran 2013 Çarşamba Saat: 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: Balkon - 198.00 TL (Tam) 1. Kategori - 134.00 TL (Tam) 2. Kategori - 102.00 TL(Tam) 3. Kategori - 67.20 TL(Tam) 5. Kategori - 34.00 TL (Öğrenci)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Aya İrini Müzesi gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2013 ~ Haz 12, 2013
Akdeniz : L'Arpeggiata & Misia

Akdeniz
L’arpeggiata & Christina Pluhar
Konuk Sanatçı: Mísia

12.06.2013
Aya İrini Müzesi

L’arpeggiata
Vincenzo Capezzuto: Vokal
Raquel Andueza: Vokal 
Christina Pluhar: Theorbo ve Şef
Margit Übellacker: Santur Psaltery
Sarah Ridy: Barok Arp
Marcello Vitale: Barok Gitar, Geleneksel İtalyan Gitarı
Doron Sherwin: Kornet 
Boris Schmidt: Kontrbas
David Mayoral: Vurmalı Çalgılar
Francesco Turrisi: Klavsen, Vurmalı Çalgılar
Daniel Pinto: Portekiz Gitarı
Sandro Daniel: Fado Gitarı
Aytaç Doğan: Kanun
İsmail Tunçbilek: Saz
Konuk Sanatçı: Mísia Fado

Portekiz, İtalya, Yunanistan ve Türkiye kıyılarından geleneksel şarkılar.

Arasız 85’ sürer.

Geçtiğimiz yıl festivalde verdikleri konserle İstanbul’da müzikseverlerin kalbine taht kuran Christina Pluhar ve topluluğu L’Arpeggiata yeniden Aya İrini’de. Gerçekleştirdikleri tüm çalışmalar ve konserlerde yeni bir ses dünyasını izleyicilerinin beğenisine sunan topluluk, bu kez Portekiz, İtalya, Yunanistan ve Türkiye kıyılarından geleneksel şarkılarla pırıltılı bir atmosfer yaratacak. L’Arpeggiata farklı müzikal geçmişlerden gelen müzisyenleri, Christina Pluhar’ın dikkatli bir araştırmayla olduğu kadar özgür bir ruhla hazırladığı projelerde bir araya getirmesiyle tanınıyor ve cesur doğaçlamaları, çok çeşitli çalgıların birlikte oluşturduğu doku zenginliği ve geleneksel müzikten ilham alan vokal stiliyle özellikle dikkat çekiyor. L’Arpeggiata dinleyicilerini Akdeniz’in dalgalarında bir kıyıdan diğerine müzikal bir yolculuğa çıkarırken, medeniyetin beşiğindeki bu güneşli yolculuğa Vincenzo Capezzuto ve Raquel Andueza’nın muhteşem sesleri eşlik edecek. Konserin özel konuğu ise, Portekiz’in tüm dünya kültürüne armağanı dev isim, Mísia. Portekiz’in geleneksel müziklerinden fadoyu özgünleştirmeye ve özgürleştirmeye kendini adayan sanatçı, Amerika’dan Japonya’ya uzanan bir hayran kitlesine sahip. Barok çalgılara Doğu Akdeniz’in geleneksel çalgıları kanun ve saz ile İtalyan ve Portekiz gitarlarının eşlik edeceği konserde L’Arpeggiata, fadonun yıldızı Mísia gibi nefes kesen bir sanatçıyla buluşuyor.

- Siyah, Beyaz, Kırmızı Lale Kart üyelerine 2 bilet limiti vardır.
- Sarı Lale Kart üyelerine 1 bilet limiti vardır.
- Konsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır.
- Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.
- Satın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.
- Elde olmayan nedenlerle konser mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Elde olmayan nedenlerden ötürü konser programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Tüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT