Akustik Seri: Doğan Duru & Fatma Turgut

Tarihler: 13 Kasım 2015 Cuma ~ 13 Kasım 2015 Cuma 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2015 ~ Kas 13, 2015

Doğan Duru Akustik Seri Konserleri 13 Kasım'da Bronx Pi Sahne'de başlıyor.

Benzerlikler kadar farklılıkların da değerli olduğu bir dönemde, sahnede yeni ve özel bir tecrübeyi paylaşmak, başka duygulara, başka ses ve nefeslere ulaşmak için Doğan Duru'dan özel bir proje: "'Akustik Seri Konserleri". Birbirinden önemli isimlerle gerçekleştirilecek konserler dizisi, 13 Kasım Cuma gecesi, Model Grubu'nun güçlü sesi Fatma Turgut ile başlıyor.

Doğan Duru ve müzisyen dostlarının, sahnede, içlerinde çalan şarkıları seslendirecekleri, zaman zaman diledikleri gibi sohbet edecekleri bir performans projesi olan "Akustik Seri Konserleri", aynı zamanda bir blog sayfası üzerinden de takip edilebilecek.Farklı seslerin, fikirlerin ve düşlerin içinden, benzersiz bir duygu keşfetmeye hazırsanız, siz de bu blog sayfasında yorumlarınızı paylaşabilir, provalara ve konserlere dair videoları, yazı ve fotoğrafları takip edebilirsiniz.

Doğan Duru: "Müzik kendi içinde suslar barındırsa da müziğin susturulamayacağını gelin hep birlikte ifade edelim. Çok güzel isimlerin, çok güzel insanların katılımıyla, Bronx Sahnesi'nde gerçekleşecek olan "Akustik Seri Konserleri"nde, sahneyi ilk olarak Fatma Turgut ile paylaşıyoruz".

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 21:00
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT