Al Di Meola - Zülfü Livaneli

Tarihler: 22 Kasım 2011 Salı ~ 22 Kasım 2011 Salı - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 75 TL - 65 TL - 50 TL - İndirimli: 40 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat

Adres: İş Kuleleri 4. Levent İstanbul Acıbadem İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2011 ~ Kas 22, 2011
A

l di Meola Zülfü Livaneli’nin 40. Sanat Yılını Kutluyor
AL DI MEOLA & ZÜLFÜ LİVANELİ
22 Kasım 2011 20:00

PEO ALFONSİ 2. gitar FAUSTO BECCALOSSI akordeon PETER KASZAS davul

Dünyaca ünlü Amerikalı caz ve dünya müziği gitaristi Al Di Meola, ünü Türkiye’nin sınırlarınıaşan Zülfü Livaneli’nin 40. sanat yılını dörtlüsüyle birlikte muhteşem bir konserle onurlandırıyor.

Sürdürdüğü çok yönlü kariyerinde 300’e yakın besteye ve 30’a yakın film müziğine imza atan,1999 yılı San Remo “En İyi Besteci” ödülüne sahip Livaneli’nin pek çok eseri Londra Senfoni Orkestrası, Joan Baez, Maria Farandouri, Maria del Mar Bonet, Jocelyn B. Smith, Leman Sam gibi onlarca yerli ve yabancı sanatçı ve topluluk tarafından yorumlandı.

Dünya müziğini caz ile harmanlayan çalışmalarıyla bir öncü olan Di Meola, gecede özgün aranjmanlarıyla Livaneli’nin en sevilen bestelerine de yer verecek. Kariyeri boyunca kendisine üç altın albüm ve dünya çapında altı milyondan fazla albüm satışı yakalayan müziğinin kalbinde, Di Meola’nın karmaşık ritmik senkoplarla birleşen kışkırtıcı lirik melodilere ve sofistike armonilere olan büyük ilgisi yatıyor.

Gerçek bir gitar üstadı ve üst sınıf bir virtüöz olan Al Di Meola, son 30 yılda üretken besteciliği ve yirmiden fazla kaydıyla saygın bir sanatçı olarak tanınıyor. 22 Kasım’da gerçekleşecek konserin sonunda Zülfü Livaneli de Al Di Meola ve dörtlüsüne katılarak izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT