Alexis Taylor - Hot Chip ve Justus Köhncke (Live)

Tarihler: 31 Mart 2012 Cumartesi ~ 31 Mart 2012 Cumartesi 31 Mart Saat: 22:30 - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam 39.50 TL, Öğrenci 34.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Ghetto

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10 34440 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2012 ~ Mar 31, 2012

Grammy adaylığı bulunan, indietronica ikilisi Hot Chip'in yetenekli vokalisti Alexis Taylor ve Almanya’nın en önemli disco, house dj/prodüktörü Justus Köhncke yeni live projeleri ile 31 Mart - Cumartesi gecesi Ghetto’da.

Almanya techno sahnesinin Köln ayağından çıkan “Whirlpool Productions” referanslı Justus Köhncke’nin müziği, minimal techno, disco ve krautrock etkilerinden oluşuyor. Köhncke, WP’nin dağılmasının ardından, John Cale, Neil Young, Hildegard Knef gibi kişisel beğenisine dâhil olan isimlere getirdiği elektronik yorumlardan oluşan ilk solo albümü "Spiralen der Erinnerung"u 1999 yılında yayınladı.

Peşi sıra gelen çalışmalarla, Ladytron, Stereo Total, Mylo, Hot Chip şarkılarına yaptığı remix’ler ve sci-fi-techno- disco prodüksiyonlarıyla dans pistlerinin tozunu attırmaya devam eden Köhncke’nin, Almanya menşeli plak şirketi KOMPAKT ailesine katılması ise 2001 yılında gerçekleşti.

Konserlere ara verip, şimdilik projelere dağılan Hot Chip’in solisti Alexis Taylor, kısa bir “singjaying” turne programı için Justus Köchncke ile bir araya geldi. İkili ilk olarak Justus Köhncke klasiği “Parage”ın vokalli versiyonu “Sorry” için buluştu ve şarkı, “Kitsuné Maison Compilation 10: The Fireworks Issue”da yer aldı. Justus Köhncke ve Alexis Taylor “singjaying” projelerinde house, techno, disco klasikleri, garaj türleri arasında dolanan dansı bol bir performans sunuyor.

Bir tarafta İngiltere’nin sahip olduğu en başarılı elektronik grubu Hot Chip’in beyni Alexis Taylor, diğer tarafta Almanya’nın rüştünü ispat etmiş dans müzik prodüktörü Justus Köhncke; bu sezonun en özel gecesinin açılışı, SaveAs Music DJ’leri Mr. Sur ve DearHead’den.

22.30 – 23.30 Mr. Sur
23.30-00.30 DearHead
00.30 Alexis Taylor “Hot Chip” & Justus Köhncke
After Party: DearHead

Alexis Taylor: Vocal & Synth
Justus Köhncke: Dj Set

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT