Alfa Romeo Mito Pres Paul Oakenfold

Tarihler: 23 Temmuz 2011 Cumartesi ~ 23 Temmuz 2011 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Solar Beach

Ücret: Plaj ve Konser Girişi: 75,00 TL - Sadece Konser Girişi: 40,00 TL (Öncelikli Dönem)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Solar Beach

Adres: Kilya Resort Hotel, Turban Yolu Caddesi 4 Sarıyer / Kilyos İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 201 10 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2011 ~ Tem 23, 2011

U2, Rolling Stones, Radiohead, Michael Jackson, Justin Timberlake, Madonna, Jennifer Lopez, Salt N Pepa ve The Cure gibi dev isimlerin parçalarını remixleyerek dünya çapında bir şöhrete kavuşan efsane DJ Paul Oakenfold; Alfa Romeo Mito`nun ana sponsorluğunda 23 Temmuz Cumartesi gecesi Solar Beach`te!

İbiza`nın bugünkü popülaritesine gelmesinde hiç kuşkusuz en büyük rolün sahibi Paul Oakenfold; 19 senede toplam 23 parçasını listelere sokmayı başardı.

1992 yılında U2`nun "Even Better Than the Real Thing" parçasına Perfecto label`ından yaptığı remix, listelerde orijinal parçadan bile daha üst sıralara ulaşır. Bunun üzerine U2 tarafından Oakenfold`a 1993`deki Zoo TV dünya turnesinde onlardan önce çalma teklifi gelir ve kabul eder.

Geçtiğimiz yıl uzun bir süreliğine Las Vegas`ta resident DJ`lik yapan Paul Oakenfold, Perfecto label`ıyla dünyada yarattığı heyecanı İstanbul`a taşıyor; üstelik 2 CD`den oluşan yeni albümü "Never Mind The Bollocks... here’s Paul Oakenfold" ile.

23 Temmuz Cumartesi gecesi Kilyos Solar Beach’te gerçekleşecek gecenin sürprizi ise ülkemizin en iyi DJ’lerinden Cure-Shot, Tangun, Fuchs ve New York’tan RG’nin sahne alacağı ‘Tech-House/Techno’ sahnesi.

Mini festival tadında geçecek olan evente dileyenler gündüz saatlerinde plaj ve hovercraft, bungee jumping, go kart, tırmanma duvarı, skateboard, skimboard, atv, ginger gibi birbirinden farklı aktivitelerinden yararlanırken; aynı zamanda Hakan Henry, Junior, Soul Stamp, U-nus Emre ve Dj Gürhan’ın müzikleriyle de eğlenme fırsatı bulabilecekler.

Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

- Saat 19:00’dan itibaren AKM’nin onunden saatbasi Solar Beach’e servisler kalkacaktir.
- Sabah 04:00’ten itibaren de Solar Beach’den Taksim AKM’ye dönüş servisleri olacaktir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT