Alfredo Rodriugez Trio

Tarihler: 09 Kasım 2011 Çarşamba ~ 10 Kasım 2011 Perşembe - Saat: 20:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Ücret: 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İstanbul Jazz Center

Adres: Çırağan Caddesi Salhane Sk. No.10 34349 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2011 ~ Kas 10, 2011

Alfredo Rodriguez Trio İstanbul’da...

Usta piyanist Alfredo Rodriguez, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 9-10 Kasım tarihlerinde caz dinleyicileriyle buluşacak. İstanbul Jazz Center’da düzenlenecek konserlerde cazseverlere etkileyici iki gece yaşatacak Rodriguez’e, basta Reinier Elizarde ve davulda Henry Cole eşlik edecek.

Kübalı Rodriguez, eğitimini, Manuel Saumell Klasik Müzik Konservatuvarı’nın ardından, Amadeo Roldan Konservatuvarı ve Instituto Superior de Arte’de tamamladı. 2006’da büyük bir başarı göstererek Montreux Caz Festivali’nde yer alan 12 piyanistin arasına seçildi. Festival sırasında müzik yapımcısı Quincy Jones tarafından keşfedilen Rodriguez, 2009’da kariyerine Amerika’da devam etme kararı aldı. Dünyanın dört bir tarafındaki festivallere katıldı; Wayne Shorter, Herbie Hancock, Patti Austin, James Ingram, McCoy Tyner, Esperanza Spalding, Richard Bona ve Lionel Loueke gibi birçok sanatçıyla aynı sahneyi paylaştı. Yapımcılığı Quincy Jones ve Rodriguez tarafından üstlenilen ilk albümü, önümüzdeki aylarda piyasaya çıkacak.

İstanbul Jazz Center’dan satın alınan konser biletlerinde ve mekanda yapılacak harcamalarda; Garanti Bonus, Flexi, Money ve Shop&Miles Card sahiplerine %10; American Express Green Card sahiplerine %10, Gold Card sahiplerine %15, Platinum Card sahiplerine ise %20 indirim uygulanacak. Söz konusu indirimler, Biletix’ten alınan biletlerde geçerli olmayacak.

Garanti Caz Yeşili Konserleri
Alfredo Rodriguez Trio
9-10 Kasım 2011 / 20.30 – 23.00
İstanbul Jazz Center

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT