Ali Altay

Tarihler: 05 Kasım 2016 Cumartesi ~ 05 Kasım 2016 Cumartesi 05 Kasım 2016 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2016 ~ Kas 5, 2016

Ali Altay, 5 Kasım'da Mask Live Music Club sahnesinde sizlerle...

Ali Altay müzik piyasasına 9 yaşında ilkokul öğretmeninin bulgusuyla merhaba diye konuştu. Daha 5. sınıfta iken Çigan Orkestra’sında vurmalı çalgılarla gruba eşlik ediyordu. Kendisinden yaşca hayli büyük olan müzisyenlerin arasında, usta-çırak ilişkisiyle müziği öğrenmeye çalışıp sahne terbiyesi aldı. 13 yaşına geldiğinde sesini kullanmasıyla da dikkatleri üzerine çekti ve artık davul çalıp, şarkı söylüyordu. Aynı zamanda bir hayli sanatçıya gerek davulcu gerek back vocal kimliği ile eşlik etti. 20 yaşında askere gitmesiyle kendisine yeniden müzisyenlik görevi verildi. Askerlik dönüşü bir müddet ustalarından öğrendiklerini minik talebeleri ile paylaştı. Bu süreçten sonra benimsediği, yapmak istediği müzik için kendi grubunu kurup solist olarak yonu devam etti. Aynı zamanda akdeniz bölgesinde çok sayıda şenlik ve özel organizasyona çağrı edilerek konser verdi. Müziği ve yorumuyla daha büyük kitlelere erişmek isteği ile 1999’da İstanbul’a geldi. 1999’da Ali Altay, ‘‘Aşkın Yanımda’’ isimli Anadolu Rock tarzı albümünü piyasaya çıkardı. Antalya doğumlu olan Altay, ilk klibini de Ramazan Denizhan’ın yönetmenliğinde ‘‘Ah Akşamlar’’ isimli şarkısına çekti. 2002’de de ”Sen Beni Unut / Terk-i Diyar” isimli albümü yaptı. 2005’te önce çıkış şarkısı "Olmaz mı?" ile aynı isimi koymayı düşündüğü ancak ”Ey Aşk” ismini verdiği müzik albümü ile müzik dünyasında yerini savunmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT