Ali Şota

Tarihler: 28 Ocak 2012 Cumartesi ~ 28 Ocak 2012 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No: 10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2012 ~ Oca 28, 2012

14 yaşındayken gitarı eline aldı, hep yazdığı sözlerle, yaptığı bestelerle kendini ifade etti. 1990’da henüz lisedeyken kurduğu Graymalkin grubuyla liseler arası yarışmalara katılırken müziğin hayatındaki yerini sağlamlaştırdı. Yıllarca solo olarak çeşitli mekanlarda sahne aldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra kısa bir süre mühendis olarak çalışsa da müzikten hiç kopmadı, hayatı müzik üstüne döndü.Bu zaman zarfında sayısız beste yaptı. Şarkılarını bir araya getirip albüm hazırlayan Ali Şota’nın Hakan Eren ile yolları kesişti, yapım şirketi Ossi Müzik ile anlaştı. Böylece “İki Rüzgar” albümü doğdu.

Temelde rock sound’u ve tavrı içeren her şeyden beslendiğini; punk'tan, heavy metal’e, old school rock’tan, progresif normlara, öncülerden, günümüze hemen hemen tüm dönemleri dinlediğini söyleyen Ali Şota’nın 10 şarkıdan oluşan albümünde biri hariç tüm besteler kendisine ait. 5 şarkının sözlerini de yazan Ali Şota tüm parçaların düzenlemeleri ile albümün prodüktörlüğünü de yaptı.

Ali Şota, Murad Küçük imzalı yepyeni video klibini "Soyun" adlı şarkıya çekti. Aslında insanların maskelerini çıkarıp, gerçek yüzlerini göstermeleri için yazılan şarkıya Murad Küçük, ironik bir video klip çekti. Orion Stüdyoları’nda 14 saatte çekilen video klipte Ali Şota’ya orkestrası olarak moda çekimlerinin aranılan modelleri Boglarka, Laura ve Ariane eşlik etti.

Modellerin çırılçıplak çekildiği “Soyun” video klibinin sansürlenmemesi için modellere siyah bantlar uygulandı. Ancak yine de sansürlenen klip şu anda Dream TV'de yayınlanmaya devam ediyor. Ali Şota, MASK konserinde albümünde yer alan şarkılarının dışında MFÖ, Orhan Gencebay, Sezen Aksu'dan Depeche Mode, Arctic Monkeys'e kadar uzanan geniş bir repertuarla kendisini izlemeye gelenlere iyi müzik ve eğlenceyi garantiliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT