Alternatif Güçlere 10. Yıl Doğumgünü Partisi: !f İstanbul, Altyazı, Anadolu Kültür, Radyo Eksen, TimeOut ve TOG Birlikte Kutluyor!

Tarihler: 19 Şubat 2011 Cumartesi ~ 19 Şubat 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: Mybilet.com, The Hall gişe.

Adres: Küçük Bayram Sokak, No: 7 34340 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2011 ~ Şub 19, 2011

10. !f İstanbul AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali

Sürüden ayrılanı kurt kapar derler ya büyüklerimiz, alternatif olanın ömrü uzun olmaz diye inana inana büyüdük hepimiz. Oysa bakın, !f İstanbul 10 yıldır mahallede. Bağımsızların büyüyebilmesi hakkında seviniyorduk ki, aklımıza başka 10 yaşını kutlamakta olan alternatif güçler de geldi.

Altyazı dergisi, bu yıl hem 100. sayısını kutladı, hem de 10 yaşını kutluyor. Anadolu Kültür, son on yıldır kültürde merkeziyetçi anlayışlardan başka bir bakışla etkinlikler düzenliyor. Radyo Eksen alternatif rock’ı yıllardır gecemize gündüzümüze soktu. Time Out şehirde olup bitenlere başka bir yerden bakıyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı herkesin gerekli gördüğü, çok az insanın hayata geçirdiği işleri başardı.

Kimse için kolay olmadı, eminiz. Onun için diyoruz ki, 10. yaşımızı birlikte kutlayalım. DJ’ler, aramızdan birileri, davetliler, siz biz onlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT