Altın Gün + Ernesto Chahoud

Altın Gün + Ernesto Chahoud

Tarihler: 21 Ekim 2017 Cumartesi ~ 21 Ekim 2017 Cumartesi 21 Ekim 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 49.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2017 ~ Eki 21, 2017
Tame Impala’dan King Gizzard & the Lizzard Wizard’a, günümüz psychedelic rock sahnesine ilham veren 70’ler Türk psychedelic rock’ının Hollanda menşeli yeni yıldızı Altın Gün, Türkiye’de ilk kez 21 Ekim’de Garaj’da sahne alıyor!

Ernest Chahoud’u nasıl tanıtalım? Kendisi çok kısa bir süre önce Discogs ve Boiler Room ortaklığıyla gerçekleşen canlı yayında dört dörtlük bir sete imza attı. Wes Anderson filmlerinden fırlamış gibi duran birinin üzerinize Orta Doğu’nun soul funk hazinesinden 45’likler fırlattığını hayal edin! İşte tam da öyle bir setti. 

Öylesine dans ederek değil, dünyanın en mutlu insanı olarak dans ederek eşlik edeceğiniz bir set, Lübnanlı müzik gurusu ve plak dükkanı sahibi Ernest Chahoud’dan geliyor! Altın Gün sonrası sabahın ilk ışıklarını Orta Doğu funk ve soul’uyla göreceğiniz setle, Chahoud’la ilk kez tanışacak ve tanışmaktan çok memnun olacaksınız!

ALTIN GÜN

Yurt dışındaki ünlü grup ve sanatçılarından da ilham aldığı; Tame Impala’sından King Gizzard & the Lizard Wizard’ına birçok önemli ismin müziğine doğrudan etki eden 70’ler Türk psychedelic rock’ı, şu sıralar yeni bir süperstar adayı tarafından başarıyla icra ediliyor: Altın Gün

- Türk psychedelic rock klasikleri Tame Impala tarafından icra edilseydi

Jacco Gardner basçısı Jasper Verhulst’ın Salon konseri vesilesiyle geldiği İstanbul’da 70’ler Türk psychedelic rock’ından büyülenmesiyle kurulan Altın Gün’ün yaptığı şey tam olarak bu!

- Bizden birileriyle, bizden şarkılarla, modern dünyaya!

Vokalde Merve Daşdemir ve vokal/saz/tuşlularda Erdinç Ecevit Yıldız’ı da içeren, 70’ler Türk psychedelic rock klasikleri ve türküleri kendi düzenlemeleriyle icra eden Altın Gün, hem önemli festivallerdeki şık performansları hem de imajıyla büyük ilgi odağı olmayı başardı bile. 

- Efsane şarkılar ve türküler 21. yüzyılda!

Selda Bağcan, Barış Manço, Erkin Koray, Orhan Gencabay ve dahasının klasiklerini hiç böyle dinlemediniz. Ünlü türkülerin böylesi aranjmanlarına rastlamadınız. 21 Ekim’de ilk kez Garaj’da dinleyecek ve rastlayacaksınız! 

Öncesi ve sonrasıyla birlikte klasik İstanbul geceleri arasına girecek etkinlik için şimdiden kondüsyon depolayın!"

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT