Ambulans

Tarihler: 28 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 28 Mayıs 2012 Pazartesi - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: 1. Kategori - 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2012 ~ May 28, 2012

İstanbul Beşiktaş’ta seneler sonra bir araya geldiği öğrenilen, vokalde Turan Sarıbay, gitar ve vokalde Özgen Akçetin, bas gitarda Baran Bekiroğlu ve davulda Şafak Ezer’den oluşan müzik topluluğu sokaklarda “Yangın Var” İstanbul’da diye bağırırken görüntülendi. Çok fazla portakal suyu içtikleri anlaşılan gençler rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Araba kullanmamalarına rağmen alkolmetreye üflemeye çalışan topluluk, trafik ekiplerine zor anlar yaşattı. Olay anını görüntülemeye çalışan magazin muhabirleri ile arbede yaşayan grubun henüz Pasaj Müzik etiketiyle ilk albümü “ZİG ZAG”ı çıkarmış olduğu ve klibinin Onur Yayla tarafından yönetildiği öğrenildi.

Kayıtları 101 ve S&N publishing stüdyolarında, Murat Bulut ve Berk Kula gibi tanınmış isimlerin katkılarıyla Özgen Akçetin prodüktörlüğünde sekiz şarkıdan oluşan albümlerini hazırlayan grup tarafından hiçbir açıklama yapılmasa da, gelen Ambulans akıllarda soru işaretlerine neden oldu. Apar topar Ambulans’a bindirilen gençler olay yerinden “ZİG ZAG” çizerek hızla uzaklaştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT